Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no ja cviká ešte nejak prežijem, ale na tých prednáškach sa niekedy nedá obsedieť, to aby si človek nosil zo sebou vankúšik, na ktorý by si hačal, lebo ho inak začne zadok bolieť (-:O
ojka len také by vám mali dávať...alebo potom len cez pn, také sme mali u jedného profáka my...
ale joj, lleilla, nevzdavaj to predčasne a nehádž flintu do žita (: ja mám tiež boja pred každou skúškou a zápočtom, ale tak treba sa do toho nejak trošku dokopať (; my sme mali jednu taku skúšku, kde si sa mohol odhlásiť najneskôr 10 dní vopred... sranda,že? ((-:
jak k odhláseniu?
ďatelinka aspoň si si "poopravila" mienku o sebe :-))))
ja zatiaľ žiadne lieky nepotrebujem, tak si to užívam :-)) o pár rokov, keď budem raňajkovať desať tabliet, spomeniem si na ten krásny čas, ke)d som bola mladá, zdravá a krásna :-)) a samozrejme aj dobrá :-)
ozaj, dnes som dostala taký kompliment od istých ľudí v práci, že ako dobre že som tam, že na nich stále tak pozitívne vplývam :-)) a ja som si myslela, že som tvrdá sviňa :-)) asi to ešte neviem dobre :-))
katalinka, nemaľujem :D ja si z toho robím srandu, lebo čo sa tu deje, nad tým sa ani neoplatí plakať :D ale tak záväzok som si plnila, večer na cvičeniach mi bolo v škole tak veselo, vlastne aj ostatným, to už asi z tej prepracovanosti (: ale tak ked to človeka baví a sem tam zaujme, tak tam už vydrží obsedieť (:
ahoj lleilla, tak ako ide plán výučby na piatok? dari sa zatial? (: inak, ako som si čítala, tak ten coxtral je važne všetko, horúčky, zápaly, bolavé zuby, ženské bolesti,...... hm, artroza....
datelinka, no neviem, či až tak moc vzdelaná, ale tak niečo sa tam na mňa hádam nalepilo.
Och , chcem tak veľa, aby sme tu mali funkčné WC a tiekla nám teplá voda? Čo bude zajtra? odpoja nás od elektriny? /-:
lleilla ty si iný poklad :-))
vraj mám virózu, ale krv mi zobrala aj výtery a potom sa uvidí...
ojka nemaľuj čerta na stenu