Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
vitaj ojka :-) a aký bol ten dnešný deň...vyrehotaný ? Môj bol... :-)))
Nie datelinka, myslela som to v dobrom, mne niekedy nedochádza že "svoje" dni majú aj muži :-))))
datelinka, no neviem, či až tak moc vzdelaná, ale tak niečo sa tam na mňa hádam nalepilo.
Och , chcem tak veľa, aby sme tu mali funkčné WC a tiekla nám teplá voda? Čo bude zajtra? odpoja nás od elektriny? /-:
katalinka tak listovala som vo farmindexe-coxtral je nesteroidne antiflogistikum,analgetikum a antipyretikum-cize aj na zanety,ale aj horucku a bolest,indikacia okrem ineho aj infekcie HCD a ORL infekcie,co asi tvoj pripad,takze tvoj doktor nema zle postranne umysly s tebou a tvojou liecbou :O),inak liecba 3-7 dni,max 15,dlhodobo len pri artroze
katalinka, prečo s takým pohľadom? ako to myslíš a načo to potrebuješ? pretože sa necítiš dobre?
ojka, vitaj medzi ľuďmi, vitaj medzi vzdelanými ľuďmi :-) keď si tak dlho v škole, musíš byť veľmi vzdelaná :-)
zdravím vás (:
no už som sa vrátila živá a zdravá zo školy (:
datelinka teraz by som potrebovala niekoho s takým pohľadom...
píšem ako to je. alebo, ako to ja vidím :-))
to si krásne napísala... :-)
ale nie, šéf bol taký "ohľaduplný" a kvôli môjmu cesťáku zmenil termín porady na dnes. škoda, myslela som si, že sa jej vyhnem. mala to byť len krátka, päťminútová bojová porada, bol z toho asi trištvrtehodinový monológ "najvyššieho" prerušovaný iba krátkymi a väčšinou neúspešnými pokusmi oponovať :-) včera nám blahoželal ku sviatku a dnes explodovala jeho zo včerajška naakumulovaná negatívna energia :-) ale každý máme svoje chyby a svoje dni :-))
jáj datelinka ja väčšinou nioč neberiem pridlho...ja moc tabletky eee, už by mala aj ojka končiť v škole, som zvedavá ako to "prežila"
a tvoji chlapci ako, zajtra máš tuším poradu asi budeš v noci makať, však?..