Prečo ešte nespíte?

datelinka

no áno, čítala som, je to aj na teplotu, ale naozaj, netreba to brať zbytočne dlho, lebo má veľa nežiadúcich účinkov. ja iné ako panadol neužívam :-) aj to len výnimočne.

katalinka

a v príbalovom letáku, je to popísané ako "super liek" s miliónom spôsobov použitia a ešte väčšou skupinkou vedľajších účinkov

katalinka

ja som tiež myslela, ale chlap mi povedal, že to dostal od teploty a aj mneto dnes predpísala od teploty, bolesti kĺbov nemám :-( moc v tom doma nie som...

ojka

niet nad obedňajšiu prestávku (:
ozaaaaj, darika, viem,že toto tu prečítaš už dost neskoro, ale dúfam,že máš/mala si šťastnú cestu. Potom sa ozvi, ako sa ti cestovalo (: pocity, nálady....všetko (:

ojka

coxtral je dobrý na všeliaké "finty", ale ešte som nejak neprišla na to,že po akom čase zaberá (: tak ešte raz dobrú (;

ojka

fuuuha, katalinka to sú slova do boja, ale veľmi sa mi páčia (: tak budem sa snažiť prežiť zajtra deň v škole s úsmevom na tvari, aj ked ta tam budem tvrdnúť takmer od rána do ôsmej večer (: večer to tu zhrnieme ako to dopadlo (((-:
tak dobrú noc ti prajem, katalinka a vyspi sa do dobre do zdravšieho dňa (:

katalinka

dala som si niečo čo sa volá coxtral tuším nemám nič iné a toto mal manžel od teploty predpísané....kedysi