Prečo ešte nespíte?

zuzic

help nehrozi:DDD
ale sak aj tak nemam ziadne sebavedomie a on mi tak pomaha:DD vidim ho raz za dlhy cas a toto mi robi:DD

zuzic

pche..poslala som bratovi do blavy moju foktu a on mi napise ze vyzeram ako krizenec opice a ufona..no nezabili by ste ho?:DD

katalinka

zuzic
blahoželám zuzic, verím že to je len začiatok a tých úspechov ťa v živote čaká oveľa viac :-)))))))

zuzic

no hej akcny..ale radsej keby nebol..asi pred pol rokom nam zomrel sused...spil sa ale on nebok zly sice triezveho som ho nevidela ale nikdy nebol agresivny..na rozdiel od jeho synov...no revu..keby sa aspon nevyhrazali:(
joj keby si vedela taka happy som z toho:DD juj:D a dnes ma akurat kamoska aj narokdy tak oslavujeme dvojnasobne:DD

datelinka

vy ste taký akčný panelák? :-)) ide to dolu vodou s medziľudskými vzťahmi...
a najhoršie na tom je, že trpí psychika toho dieťaťa :-(( to sú inteligenti, keď po sebe revú pred deckom...
zuzic, tak to potom dvojnásobne blahoželám, to je teda úspech, keď sa už nemusíš stresovať s prijímačkami a máš istotu.

zuzic

dakujem datelinka aj ja som taka stastna:)) konecne teraz som uz prijata na strednu lebo od tohoto to zalezalo, prijimacky mi zrusili takze vsetko bolo od tohto:)) stihla som este aj radit spoluziakom takze sme sa zabavili:) len mama mi pred chvilou hovorila ze aka som bola rano bleda jak stena...este ze som sa nevidela:)))
no muz a zena...ale uz prestali len som pocula ako suseda krici nech necha jej dieta a on ze este sa vrati a vrieskali po sebe ona vonku len v tricku plakala a utekala sa malou dcerou on sa vyhrazal a potom policia jaj strasne to bolo...mama hovorila ze naposledy tu take bolo ked som sa ja narodila:) ze v tu noc sa nahanali dalsi susedia s nozmi po chodbe s potom o chvilu nasi bezali do porodnice:DD

datelinka

zuzic, blahoželáááám, pusu posielam, som rada, že sa darí :-)
a čo susedia, sú na nože? chlapi? či žena a muž? ojoj, nepríjemné :-(