Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
leilla, tak aj tebe sa zapáčilo to datelinkine pyžamo? (:
datelinka, keby vážne fungovalo, to by sa mohlo dať aj patentovať (:
práve v tom je ten fór, že stačia dve :-)) sú také milé, že raz-dva zaspíš :-)) a ešte mám jedno s ovečkami, ale tam už nepamätám v akej polohe sú a nemôžem teraz šramotiť v skrini :-))
heh, datelinka, tak to by som vela veru nenaratala,...(; ja som si musela dat tabletku a čakám na zázrak (: a som si ešte nejaké veci do školy na účtovníctvo robila, tu kapitoly bykalarky dopísala,.... no a ako tak čakám, tak som tu a listujem správy (:
a ty čo moja? chystáš sa aj ty? ja som už dávno osprchovaná, len vyčistím chrup a skočím do pyžamka. ak chceš rátať ovečky, tak ja mám na pyžame dve roztomilé ovečky, jedno samček a druhá samička aona drží kvetinku, ružovú :-)))
noooo, ak sa bude dať tak aj o pol jednej (: ale no najneskôr teda o jednej,... pozor, pozor, som tvoje svedomie ((-:O
vďaka, ojka :-))) takže o jednej som už v posteli, ok?
datelinka, datelinka, to tvoje, "neboj, budem iba chviľku", poznám (((-: ale tak chviľku ti teda ešte dovolím :D ale fakt nie dlho,...
áno, mám. práve že som máločo spravila cez deň a teraz sa mi tak dobre pracuje, tak ešte aspoň chvíľku. neboj, dlho nebudem, sľubujem :-)))
datelinka, aké pekné číselko si "chytila" (: