Prečo ešte nespíte?

lleilla

:D zlaty maly,sa vynasiel,vie,co na maminku plati-kolko si kojila,ak sa smiem spytat?Ti fandim,podla mna nic lepsie mamina pre svoje dieta nemoze urobit,samozrejme,ked to ide...

datelinka

aj ja chcem poloulievačský deň :-)) ja som dnes behala a aj bola zašitá v papieroch, zajtrajšok bude podobný ...
nech sú tie správy z krku čo najsôr.
inak, už piaty deň úspešne nedojčím :-) je mi z toho aj smutno, ale už bol najvyšší čas. malý však každú chvíľku pýta mliečko, tak mu vždy ponúknem v poháriku :-) a minule mi vraví, že nie v poháriku, že on sa udrel :-))) a figu sa udrel, len vedel, že ako utišujúci prostriedok používam dojčenie, nie škatuľkové mliečko :-)

ojka

ja som mala tak pološkolský, poloulievačský deň (: na chvíľu som bola v škole, chvíľu som sa "flakala" a už aby som sa zasa učila ďalej ((-:O

lleilla

datelinka dakujem aj tebe,pochvalte sa aj vy,co dnes vas postretlo,potesilo,ja mam uz zo seba pocit,ze stale tu rozoberam len ja sama seba

datelinka

leila, to je dobre, že si si zdriemla. aj na mňa vždy po skúške padla únava. do skúšky som sa držala, ani sa mi nechcelo spať, ale po nej... a zaslúžene :-) tak blahoželám aj ja.

ojka

tak teda blahoželám k uspešnému dňu (: hmmm, asi máš slabú výdrž :D ale tak ked sa dá pospať, tak si treba dopriať (:

lleilla

ja som dnes poobede uz nevedela existovat,musela som si lahnut a keby som si nedala budik,tak asi spim do rana uz,no dnes jedna bola,idem sa tu trosku pokyvkat pri vas (to ako pocvicit trosku :D)

ojka

no ja aj ked cez noc malo naspím, tak cez deň už neľahám .... ale tak veru, ked ťa ťahá do postele, tak treba poslúchnuť.... (: ja budem zasa dnes buntošiť (: a kedy máš tie skušky či testy či čo v škole ešte?