Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
aj ja chcem poloulievačský deň :-)) ja som dnes behala a aj bola zašitá v papieroch, zajtrajšok bude podobný ...
nech sú tie správy z krku čo najsôr.
inak, už piaty deň úspešne nedojčím :-) je mi z toho aj smutno, ale už bol najvyšší čas. malý však každú chvíľku pýta mliečko, tak mu vždy ponúknem v poháriku :-) a minule mi vraví, že nie v poháriku, že on sa udrel :-))) a figu sa udrel, len vedel, že ako utišujúci prostriedok používam dojčenie, nie škatuľkové mliečko :-)
ja som mala tak pološkolský, poloulievačský deň (: na chvíľu som bola v škole, chvíľu som sa "flakala" a už aby som sa zasa učila ďalej ((-:O
leila, to je dobre, že si si zdriemla. aj na mňa vždy po skúške padla únava. do skúšky som sa držala, ani sa mi nechcelo spať, ale po nej... a zaslúžene :-) tak blahoželám aj ja.
tak teda blahoželám k uspešnému dňu (: hmmm, asi máš slabú výdrž :D ale tak ked sa dá pospať, tak si treba dopriať (:
no ja aj ked cez noc malo naspím, tak cez deň už neľahám .... ale tak veru, ked ťa ťahá do postele, tak treba poslúchnuť.... (: ja budem zasa dnes buntošiť (: a kedy máš tie skušky či testy či čo v škole ešte?