Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
dospavala ojka a nad knihami,buduci tyzden bude este akcnejsi,ako minuly a este som vystrcila paty do kuchynky,ze si uvarim veceru a hned ma nastval jeden chalan,ani ho nepoznam a zacal vyzvedat a pytat sa na veci,ktore su mi dost neprijemne,aj ked bolo ocividne,ze chlapec je o vsetkom veeelmi dobre informovany-nechapem taketo osoby,ci im naozaj robi dobre podkopavat sebavedomie,ci co ich tesi...a ty ojka,snad prijemny den mas za sebou ,hmm?
heh, no mne veru po 4 mesiacoch voľna sa už aj zacie znova po tom študentskom živote (: ani nie kvôli tým povinnostiam, ale tým ľudom(;
lleilla a ako si dnes víkendovala? oslavovala včerajšok?
presne tak (: leto, voľno, oddych, viac slniečka... september je moc ďaleko, na ten sa budem tešiť zasa cez prázdniny, keď už mi bude zasa doma dlho... (: teda ak sa mi podarí ísť aj na druhý stupeň (:
aj ja chcem jún. u mňa je jún synonymom nielen leta, ale aj oveľa oveľa viac voľného času... neboj, ojka, to bude zaraz, to očakávanie je také pozitívne, lebo to máme ešte všetko pred sebou, pozitívnejšie ako september, keď sa leto skončí a bude zas veľa povinností.
heh, ďatelinka, ty beťárka, ale s tým 1. ani 9. bodom sa ani ja nestotožňujem ((-:
och, už aby bol jún, čo by som ja za to dala,.... bolo by voľno (-:O
u mňa ani tá devina :-))
a pinko nevyťukám do mikrovlnky, lebo nemáme displej :-)) haha, aká to výhoda :-))
ojka dobre super no ano hehe ja tam toho mam viac 7.8.10 13 15
tak už ste sa teda zobudili? (:
u mňa inak napríklad vôbec neplatí tá druhá 5.