Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
datelinka ((-: nezaspala, ale vykecávam ešte so spolubývajúcimi a popri tom ešte pozerm do účtovníctva...
počuj ale ty máš tie ovečky nejak rada (;
ojka azda zaspala? asi sa zarátala do mojich ovečiek :-)) ozaj, na tom druhom pyžamku mám znova dve ovečky ako preskakujú prekážky 1,2,3 - hop!
leila, necháme sa prekvapiť a možno bude celkom neplánované dieťatko :-) navzdory dobe, ktorá káže všetko plánovať :-)
... a kolega mi dnes na to, keď som sa "pochválila" s ukončením laktácie povedal, že teda už môžem mať ďalšie dieťa :-))
leila a to mi ešte volali z HTO, nech prídem darovať krv a ja im na to, že nemôžem, lebo práve darúvam mlieko do mliečnej banky :-))) ale to len do pol roka, samozrejme.
ja som vďačná, že mi bolo umožnené prežívať krásne chvíle, ukľudňujúce pre malého aj pre mňa, nádherné pokračovanie spojenia matky s dieťaťom.
a to aj pri mojej astenickej postave. poznám x silných žien, ktoré jednoducho nemohli, aj keď veľmi chceli dojčiť.
no, už som mu nedala, aj keď sa vraj udrel :-))) takže od 10. marca nedojčím :-) a dúfam že v noci mi sám nevlezie pod pyžamko :-)) lebo aj to sa už stalo :-))
leila, dva roky a 7 mesiacov, veľké dieťa, už sa aj rozprával s prsníkom :-)))
no to ma na poloulivačský deň nahovoril priateľ, že nech aspoň nachvíľku vypnem (:
teda datelinka, máš šikovného chlapčeka (: ale tak on si zvykne hádam čoskoro a ty tiež (;