Prečo ešte nespíte?

ojka

datelinka ((-: nezaspala, ale vykecávam ešte so spolubývajúcimi a popri tom ešte pozerm do účtovníctva...
počuj ale ty máš tie ovečky nejak rada (;

datelinka

ojka azda zaspala? asi sa zarátala do mojich ovečiek :-)) ozaj, na tom druhom pyžamku mám znova dve ovečky ako preskakujú prekážky 1,2,3 - hop!

datelinka

leila, necháme sa prekvapiť a možno bude celkom neplánované dieťatko :-) navzdory dobe, ktorá káže všetko plánovať :-)

lleilla

:O) mne to tiez dnes priatel navrhol,ale my sme a budeme este zo dva,tri rocky len v rovine planovania a tesenia sa na vsetko,co pride,aj na to babo,aj ked ja by som sa hned dala ukecat :O),keby...a neplanujete braceka,sestricku teda este?

datelinka

... a kolega mi dnes na to, keď som sa "pochválila" s ukončením laktácie povedal, že teda už môžem mať ďalšie dieťa :-))

datelinka

leila a to mi ešte volali z HTO, nech prídem darovať krv a ja im na to, že nemôžem, lebo práve darúvam mlieko do mliečnej banky :-))) ale to len do pol roka, samozrejme.
ja som vďačná, že mi bolo umožnené prežívať krásne chvíle, ukľudňujúce pre malého aj pre mňa, nádherné pokračovanie spojenia matky s dieťaťom.
a to aj pri mojej astenickej postave. poznám x silných žien, ktoré jednoducho nemohli, aj keď veľmi chceli dojčiť.

lleilla

juj moja,to by si si aj daku odmenu zasluzila datelinka,ja ti len zelam,nech je maly vzdy zdravy,dobry zaklad si mu na to dopriala,sa tu smejem,tvoj synator fakt nema chybu :D

datelinka

no, už som mu nedala, aj keď sa vraj udrel :-))) takže od 10. marca nedojčím :-) a dúfam že v noci mi sám nevlezie pod pyžamko :-)) lebo aj to sa už stalo :-))
leila, dva roky a 7 mesiacov, veľké dieťa, už sa aj rozprával s prsníkom :-)))

ojka

no to ma na poloulivačský deň nahovoril priateľ, že nech aspoň nachvíľku vypnem (:
teda datelinka, máš šikovného chlapčeka (: ale tak on si zvykne hádam čoskoro a ty tiež (;