Prečo ešte nespíte?

datelinka

dobrú noc všetkým :-)
leila, k tomu chlapcovi vyzvedačovi, ja som si myslela, že to len ženy sú klebetné, ale samozrejme, musia existovať výnimky :-)) ja mám takého kolegu, ktorý chce byť informovaný o všetkom, robí svoje závery aj keď mu chýbajú dáta, robí pletky a rozpráva iným o veciach, ktoré sa netýkajú jeho a podobne. a mám samozrejme aj kolegyňu, ktorá keď dotelefonujem, pozerá na mňa a keď nič nevravím, tak začne - kto? čo? :-)))

ojka

tak dik ((-: to bolo úprimné (;
och, nerada to tu tak skoro balím, ale už sa važne potrebujem vyspať,...aj ked to zatiaľ tak nevyzerá /-:

ojka

hej, hej, študuje v BA, takže ked sa dá, tak sme spolu a to je další dovod prečo sa po prazdninnách tak teším do školy ((-:O lebo inak bývame dosť daleko od seba... takže chvílu fungujeme na dialku a chvílu nie (;

lleilla

ako som uz pisala,mame toho dost spolocneho-obdiv,ze si to postihala,takze ta bol priatel pozriet?(teraz som si nie ista,sa mi zda,ze aj vy fungujete na dialku,ci tiez studuje v Ba?-prepac,ta moja skleroza...)

ojka

ja som sa na tom tiež dobre pobavila, tak som sa chcela s tym s vami podelit (:
inak, ja som taka ista, ja zakaždym takmer pred každou skuškou "nariekam" a stresujem, ale ja som už taká,... tiež si nechávam medzi skuškami najradšej tyžden volna, no napr, teraz v zimnom skúškovom mi to vaslo sa mi zda tak že 3 skušky v priebehu 7 dní,... tak tomu sa hovorí adrenalín

lleilla

ale tak postihala si toho dost :O),sikulka,2 skusky mam v priebehu jedneho tyzdna,to som na VS este nemala,ja sa dlho a vela ucim,toto nestihnem,sice ja stale fnukam,ze skusku neurobim,ale toto fakt nedam,ale aspon skusim,len sa obavam,ze mi to narusi dnes spominane volne leto...uvidi sa

inak citala som dnes tvoj prispevok s tymi detmi 21 storocia,ci ako to bolo-splnam :D,som sa nasmiala

ojka

to je v pohode lleilla (; hm, len by ma zaujímalo, čo to bolo teda, s prepáčením "za blbečka".... /-: ja som cez den podriemkavala nad bakalarkou, som si dopísala ďalšiu kapitolu, ešte k nej pripíšem nejakú literatúru , vložim obrazok a dám vedúcemu, že nech si prečíta, ak nemá po večeroch čo robiť... niečo sa poupratovalo na izbe a chvíľu som bola s priateľom , no a zrazu je večer...
lleilla zasa ťa čakajú ďalšie testy?