Prečo ešte nespíte?

Denzl

datelinka:D
fuuj:P
ty mas napady dnes:D
Ta dik:)))

20 minut slnka???:)
to uz som dlho nevidel slnko:)
Mne by muselo svietit 25 hodin denne aspon 2 mesiace aby som ho doplnil za ten cas co marodujem:D

dobra vila

urinoterapia?! :D To nehrozi. Skusal to niekto?? By ma zaujimalo, ci v tom fakt je nieco, bo jeden tvrdi to, druhy hento. Mame doma knizku, ale dalej z nas zatial nikto nedospel :DD

dobra vila

Pocuj, datelinka, a ked budem jest ten b-komplex a nahodou by som mala akurat alebo prebytok b vitaminu, nestane sa nic? Aj keby v tom cert musel byt, aby som ja mala dost b-cka... to si zjem papuce....

Pamatam sa, ze som raz jedla take vitaminy, proste viac v jednom (zinok, zelezo, calcium...) a to som este nevedela, ze mam prebytok zeleza v peceni!! :-O. to si predstav! Vacsina ludi trpi na anemiu a ja som jej mala prebytok!! Tak som hned googlila, a ked som si precitala k comu to moze viest, skoro som odpadla...
Ale zrejme sa mi to uz vyrovnalo, nikdy sa mi uz nad krvou nik nepozastavil... ale hm, mozno si dam urobit pecenove testy, aj tak musim na alergologiu coskoro na odber :(. A ty vies, datelinka, ako sa ja bojim, ked zo mna krvicku cucaju :((.
Boze, clovek je za to taky zranitelny, nie? si vsimnite, kolko problemov mame... od obycajnych "lahkych" bolesti, po rozne zranenie a zakerne choroby. Sakra, tento zivot je fakt drsny .

dobra vila

Hm, tak ja teda vyskusam ten B-komplex :), uvidime, co narobi... lebo je to dost na figu, byt ako na hojdacke, raz dole, raz hore...mozno mam nedostatok niecoho, ktohovie, no drzte palceky, lebo takato "chybicka krasy" vam dokaze riadne posrat zivot :-/.
Datelinka, nerozpravas sa sama so sebou ani zdaleka, bola som si rychlo hodit sprchu :))
D vitamin cerpajte zo Slnka :D. Ten vam aj zuby vybieli, zevraj :P. Na Slnku staci byt 20 minut a vstrebate vsetok D-vitamin, co vas organizmus pre ten den potrebuje, zevraj...

Denzl

no ked myslis:)))
Ja pojdem kupit ten vitamin pre celu rodinu pre istotu:)))
Sice mam akciovy calibrum tri za cenu dvoch a B12 500,ale aj tak:))))

datelinka

asi si tu už sama píšem :-)) ale ja môžem aj sama, vystačím si. očividne mi je dnes už lepšie, keď som taká zdieľna :-)) a to ešte skajpujem s troma frajermi :-)))