Prečo ešte nespíte?

dobra vila

lleilla... ja som uplny laik, takze sa ta spytam ako najvacsi magor... pridem do lekarne a vypytam si B-komplex?
Ja som zas v tom uplne beznadejna, niekedy je to lepsie, niekedy horsie, teraz som v tej zlej faze a uz dlhsie a som uplne zdrava... napriek tomu mam tu kozu akusi podrazdenu (tam okolo vchodu, no nie vnutri! tam ma nic neboli) a moj lekar iba kyva hlavou, ze je to sice zacervenane, ale ziadna ranka, nic... proste som zdrava, s takymito problemami a uz mi to ovplyvnuje celkovo aj ine veci... som z toho nervozna, nechapem...aj tampony som vysadila. Kurnik sopa, som z toho velmi nestatna :(
Zabehnem aj ku koznej, ale to jej tam mam taketo veci rozpravat? ach jaj...

lleilla

Denz bronchovaxon to asi nebol,ze?sice to je asi skor na tu sliznicnu imunitu,ale mne nezabral...dobra vila,s tym vlastne skusenosti nemam,ja by som zacala rozhodne B komplexom...viac neviem poradit nic konkretne,zial

Denzl

datelinka- opytaj sa lekarky na jeden liek......zabudol som nazov:(
Je na posilnenie imunitneho systemu.
Ale bez receptu .....teda ak mas znameho stoji okolo 25 eur.

dobra vila

No baby, do prdelky.... Tak to je pozehnanie pre nas...

Mne zas poradte, ak mate skusenosti, co je dobre na kozu, co jej pomaha regenerovat sa, ked je vydrata, vystipana a je na mieste, kde sa nevie okyslicovat :(.
Ja mam zas takyto problem, vsetky vysledky zakazdym ok, ukazkovy priklad zdravej zeny a palive, stipacie nekonecne problemy napriek tomu, no dovidenia :(
Take ze aloe vera = O bodov u mna :(

lleilla

dobra vila antibiotika su lieky,ktore sa indikuju pri bakterialnych infekciach-pri dlhodobom uzivani,alebo silnych formach nicia nie len bakterie,ktore ti v tele robia problemy,ktore nie su telu vlastne,ale vynicia aj tvoju vlastnu mikrofloru,ktoru mame vsetci prirodzene v tele a ktora nas prekvapivo chrani(napr. traviaci trakt,vagina)-no a nasledkom su rozne mykozy (teda nie vsetky bakterie su mrchy :O))

datelinka

ale to je v pohode, však dobro vždy zvíťazí nad zlom, aspoň v našej rozprávkovej krajine :-)) a ty si predsa dobrá víla, tak sa nemáš čoho obávať :-))

dobra vila

Diky leilla... fiha a to od toho??? VAZNE? Od akehokolvek druhu? Preboha, ja si take radsej ani nedam, pokial sa bude dat. To vazne tak ovplyvnuje zenske prostredie? No to ma...