Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
datelinka:)))
Nasiel som ten liek?))))
www.edusan.sk
Prajem Vám všetkým pekný dník...
chcem sa podeliť o kúsok šťastia...
dnes o 3.30 svojim výrazným krikom ohlásil príchod na svet Andrej (49cm, 3,0kg ).... :o)
víla, on pochopil správne, len ma chce doberať :-) to je celý on :-)) dobrú, už fakt, lebo kým sa do kúpeľne dostanem, bude ráno :-) a to nechcem zase zívať na porade :-DDD
Denz, akurat som po tebe precitala tie prispevky, ako si pochopil datelinku, loool, no dobry si :D
Majte sa decka :P. Bru noc kazdemu, coskoro sa tu vidime :) papa
tak leila, ráno nebudeš mať čo čítať, všetci zalomili. ja idem zas do sprchy a už sa nevrátim :-)))
dobrú noc vám všetkým :-)
datelinka, no bezva!!! Dik za radu... a na tie komare som zvedava, lebo tu je ich neurekom, fakt sila. Asi keby si sem prisla dole, utekala by si jedna radost :-/. Vies, cele mesto obkolesene vodou, ziadny postrek, tak to prinesie svoje "ovocie". Hlavne, ze na druhej strane u madarov, ktori si kazdy rok postrekuju nenajdes snad ani jedneho, vsetcia sa drzia tu za vodou, omg.
Denz, diky, uz citam B-cka :D a len to pekne s tym slnenim potom najma v lete neprehanaj... ja sa slnka a rakoviny koze strasne bojim. Ja normalne citim ako Slnko priserne pali, aj ociam mi uz vadi, strasne mi ich taha... Prestavame my byt s letnym slnieckom dobri kamarati.
pozerám kto píše a tu samá datelinka, datelinka, datelinka....
:DD
he:)