Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Co je to ATB? To mas od toho a co to je? Nejake lieky?
však ja užívam probiotiká vo všelijakých formách. ani pri atb nezabúdam, dieťaťu tiež kupujem... ale už to vyzerá, že budem mať trvalo problém. predtým som mohla brať ATB koľko som chcela, však raz som musela brať tri mesiace a nič... a teraz vidíš, stačí málo a je to tu. jedna pliaga za druhou.
datelinka, fiha, mas gynekologicke problemy? Tak nech sa ti to skoro da do poriadku :-/. Nejako sa ti to kopi, pocuvaj, nei si nejako prilis vytazena??
no snad ti pomoze ten canesten cim skor:)
ale po nom by si mola uzivat na prevenciu tie probiotika.....
Je to len plus pre organizmus.:)
to je slabé, denz, to som mala. vlastne som včera písala, že som do minulého roka nevedela čo je candida albicans :-))) minulý rok som brala ATB a hneď po prvej tablete šups... a teraz znova, nič viac, nič menej, jedna tableta sumamedu stačila na spustenie mykózy. never ever.
Popis tovaru FLORAGYN VAGINÁLNE ČAPÍKY 6X2G
Probiotické vaginálne čapíky udržujú a regenerujú prirodzenú rovnováhu vaginálnej flóry, chránia pred infekciami a zápalmi, zachovávajú v pošve kyslú hodnotu pH (4,5). Obsahuú 6 rôznych kmeňov laktobacilov (L.bulgaricus, Lbiphilus, L.acidophilus, L.thermophilus, L.casei, Lplantarum) kyselinu mliečnu, extrakt z morských rias (Laminaria Ochroleuca), olej z obilných klíčkov a iné látky. Glyceridy z pšeničných klíčkov pomáhajú hojiť drobné ranky na vaginálnej sliznici. Floragyn® vaginálne čapíky sú vhodným doplnkom antimykotickej (Candida albicans) a antibiotickej liečby, odporúčajú sa po návšteve kúpalísk, bazénov a sauny, pri začínajúcom svrbení a výtoku.
Použitie:
Vaginálne čapíky proti infekciám pomáhajú udržať prirodzenú rovnováhu vaginálnej flóry. Obnovujú fyziologick pH, upokojujú podráždenú sliznicu a pôsobia proti svrbeniu.
-odkaz odstránený-
a toto by ta nezaujimalo??
datelinka- mas zenske problemi?
a ja už len zaklincujem oznamom, že si zajtra idem kúpiť ten canesten combi, čo tu napravo beží reklama :-(((