Prečo ešte nespíte?

Denzl

He:)))
no na to ,ze som od juna doma a ziadne zlepsenie......bude potrebna:))))

Dozviem sa to ked sa mi bude chciet ist na neurologiu a po hospitalizacii :))))

dobra vila

No jasne, ved Denz sa k tomu aj stavia optimisticky, nie kazdy je taka padavka ako ja :-/. Ale je to pekna smrt, ked sa nad tym zamyslite :D.
Ved sa aj robia tie predoperacne vysetrenia, tak predpokladam, ze vsetko bude ok... a este to nie je vobec dane, ze ta operacia bude potrebna. Kedy sa to dozvies?

ojka

dobrá víla :D tak to veru neboli moc povzbudivé slová :D
ale tak jasné, že Denz je silný chlap, všetko pekne zmákne a žiadne zbytočné nervičky (:
denz, uvidíš, ak ťa tam aj pošle, mysli len na to dobré, že by ti to malo pomôcť (; a s tým netom, ja ti neviem, ja ked som bola v špitáli, tak som PC nemala so sebou, tak ma to nejak nezaujímalo (:

dobra vila

Denz, to vazne?? Co ti je? Boze, ja vravim, ze ludske telo je ako posledna troska :(. Deprimuje ma uz len taketo pocut, sucitim s tebou... A operacia? To snad nie, dufam, ze to nebude potrebne... Mna keby uspali, uz sa ani nezobudim... boli uz taki :-/

Denzl

Dnes som bol na kramaroch a s papiermi mam ist k svojmu neurologovi a ten ma nasledne odprdne na hospitalizaciu.Cize neviem este termin.
Budem si pytat izbu s pripojenim na internet:DD
Je vobec nieco take v nemocniciach??_)

ojka

ou, denz, a kedy ideš do toho špitála.... neboj, určite to tam zvladneš, budeme na teba všetci myslieť a žiadne klepanie nebude nutné, (dúfam) (-:O

Denzl

:)))
nieee:))
spal som ako babatko,len rano ma akosi osvietilo :DD
Hmm...dlhsie sa tu so mnou vidiet nebudete:)
Idem lezat do nemocnice a ak sa to tam nezlepsi....operacia.
Sa klepem uz teraz.:)

dobra vila

Denz, ty si isto potom nespal celu noc, co? Lebo ti to hutalo v hlave :D.

Katelinka, jejda, gratulacie!! A to je tvoj synovcek?