Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, dobrá víla ... nie synovček ale moje budúce krsňa :-) narodil sa kúsok skôr (37t.t.), ale je nááááádherný, bola som pri pôrode... mám pocit akoby som rodila ja :))))
ale maminka aj malinký sú úplne o.k. som šťastná ako blška :-))))
pekna myslienka...
ojka- Každý problém je len určitá možnosť/príležitosť urobiť krok ďalej.:)))
Na budúce už ti to tak vadiť nebude:)))
dnes mi to je jedno (((((-: ale veru, čo zajtra, och,... toto tu je vážne samá sranda :D ale všetky tieto záležitosti sa tu musia riešiť akurát vtedy, keď som tu aj ja... prečo nie vtedy ked som doma? zákon schválnosti (((-:
no dopad to bude mat taky,ze pojde s teba castejsie odpad:)))
Len co bude zajtra.....umyvadlo???:D
práve som si uvarila čaj Sladké sny, myslíš, že to bude mať na mňa nejaký dopad? (-:O
hm, ani neviem čo idú s ním robiť, ale tak sa mi zdá, že tu už málo čo funguje, no čo už,... stále môže byť aj horšie (:
ojka- kasli na zajtrajsok:)
maximalne okakas instalaterovy ruku:DD
Asi vam idu menit potrubie....,ze??:)
do hrášku, to už aké Kocúrkovo u nás ((((-: včera nám nemala tiecť celý deň voda a tiekla a zajtra máme zákaz celý deň používať wc ((((-: no mňa asi klepne...
dobra vila- no....akurat na postu budem musiet:)
ale neviem kedy maju otvaracie:)))
ale pridem tu ak ma nezosrotuje nakladiak:P
Joj, chudacisko, ale tak kazdy mame svoje problemy :(.
Deti moje, idem vyniest psika na prechadzku, ozvem sa, ked som spat :). Dufam, ze neskor budete, alebo aspon vecer na chatik. Denz budes este aj ty, nie?