Prečo ešte nespíte?

datelinka

čo noového? zas ste sa činili pekne. ako môžete toľko písať cez moju pracovnú dobu?? kto to má teraz spätne čítať?

zuzic

sak najskor som len klikla ty rozumcek:)))
ale presunem sa do bratovho konta ked pride a tam to pojde myslim..len teraz musim ist tak majte sa:)

dobra vila

Denz, to ako Samara z Kruhu, nie? Budes liezt nie cez obrazovku telky, ale cez monitor :D.

katalinka, no mas moj obdiv, zotrvat pri porode. Ja sa pri nom zucastnim iba ked budem ja "hlavna hrdinka", tam sa uz z toho totizto nejde vyzut :D.

Dnes uz tolko rozpravame o tych lekaroch a nemocniciach, takze vam poviem aj ja,ze drzte mojej malej fenocke palceky o 19-tej ide na kastraciu (teda ako sa to vola u feniek, nie psikoch). Zobrali sme si fenku z utulku, este nebola vykastrovana, mlada je este, a mame doma beaglika psika, takze jedneho by sme museli kastrovat, ale beaglika by som mozno neskor chcela ponuknut na krytie.
Citala som, ze pre fenku, s ktorou sa neplanuje tehotenstvo, je lepsie vykastrovat, pretoze pri tych, co boli, aj neboli tehotne je neskor riziko rakoviny maternice a vajecnikov :-/, zevraj je to ich hlavny dovod umierania. Tak sme si doma obehali stranky a dospeli k tomu, ze ju teda fakt vezmeme. Ide dnes o 19-tej, o 21-tej ideme po nu. Teda ja ju nejdem ani odprevadit, lebo by som neustala na nohach a mali by hned dvoch pacientov.
Tak sa o nu bojim, moje zlatko... keby ste videli tie podmienky v utulku a tu furu psikov :(, taka je rada, ze je tu... uz nech je po tomto, a bude pokoj.

ojka

Denz :D ty mátoha, ani nestraš, pukačky nespomíjaj, jak som sa ja vtedy ľakla, to tu pôvodne samizda leerka hodila (;