Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no barančekovia dorátaní asi, lebo všetci poutekali a skryli sa mi... (: tak idem rátať teda hviezdičky, čo mám polepené po izbe (: bru noc všetkým....
datelinka (((-: no ktovie , kade lieta ten náš baran marian (: tak malému skoré uzdravenie a tebe pekné sny (: bru noc....
ja možno ešte chviľku pobuntoším, ovečky pohľadám, porátam (:
ojka a už aj ty, šup šup, rátať ovečky evičky a baranov mariánov :-)
a spievaj si pritom: vidí, vidí slniečko, na makové zrniečko, vidí vidí na ten kopček a na ňom je päť ovečiek a dvaja sú barany, so zlatými rohami :-)))
ojka, neviem či je to z prechladnutia :-( už pokašliaval asi týždeň, aj som mu sirup dávala, ale mal to iba ráno, po zobudení. teraz to však neznie dobre, kašle takmer vkuse, ešteže sa aspoň on vyspí, my budeme ako mreny :-))
tak už idem, ojka, aspoň v tých úryvkoch medzi poryvmi kašľa, skúsiť sa vyspať :-)
pa, dobrú noc a pekný pondelok :-)
datelinkaaaa, tak teraz si mi veľkú radosť urobila((((((-: že ma počuješ (;
jooooj, tvoj drobec prechladol? to mi je ľúto /-: treba ho pekne zabambušiť, čajík nejaký dobrý,.... no však vieš(: dufam, že ho to veľmi skoro prejde,...
počujem ťa, vnútorný hlas a preto sa aj pomaličky chystám spať, ešte zopár povinných úkonov a som v postieľke :-)) nepáči sa mi ale ako to dieťa v spálni kašle :-( ach jaj, neviem či sa to zajtra spraví...
datelinka, to je dobrý nápad (: pekne len to najnutnejšie a zajtra budeš oddychovať a užívať si voľné chvíle (: nie že sa teraz do toho všetkého pustíš a budeš neviem do kedy buntošiť (: nezabudni, som tvoje svedomie (((((((-:
ojka, tak nech ostanú doma na gauči, nič sa nedeje :-))
inak, ja mám plno prádla na žehlenie a tak sa mi nechce kaziť si zajtrajšok žehlením :-)) asi požehlím len to najnutnejšie, no, nedalo sa inak, keď som ešte na veľkonočnú nedeľu hneď po polnoci vyberala prádlo z práčky :-))
datelinka, si zlatá (: ale táto téma už jedného hypochondríka má (((-: občas každému predsa padne vhod niekomu sa vyžalovať a posťažovať (: ale inak som ti , aj ostatným, veľmi rada k dispozícii (;
no jo, ale či sa bude tým chlapom chcieť zajtra behať po svete, keď nás to bude zajtra zhora tak pekne sprchovať,...
nexus už spí iste, som rada že je v poriadku :-)
ojka, pekne odpovedáš na otázky o nálade a stave :-) keď mi bude ťažko, opýtam sa teba :-) teraz sa ja cítim ako hypochonder, keď ma tá hlava tak pekelne bolela, sťažovala som sa... a ty sa vôbec neposťažuješ, aj keď si svojou tŕnistou cestičkou tiež prechádzaš :-)