Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
denz, si tu? (: som si prečítala ten článok, čo si "vedľa" hodil, začínam si namýšľať, že je zo mňa hypochonder (((((-:
aj ja sa teším :-))
nech u budeme kdekoľvek, bude fajn :-)
no a čo, hlavne , že sa malé baví, nech len skáče a naháňa (:
ale s tým letom máš úplnú pravdu, cez leto byva neskutočné horko, najlepšie je bud zavčasu ráno, alebo až podvečer,... no ale každopádne som zvedavá na toto leto a teším sa (:
ojka, my sme behali, naháňali sa, hojdali sa na hojdačkách, malé výskalo ... pútame na seba pozornosť, ešte nás zavrú, že také malé vonku o takomto čase... ale inak v lete sme bežne takto neskoro, keďže sa kvôli teplu cez deň nedá...
datelinka a nebola vám zima? lebo u nás je teraz celkom chladno (;
nexus, ja viem (: niekedy chodievam aj pred pol nocou (niekedy (-:O), ale tiež nie sú to moc chvályhodné vysledky ((((-:
my sme boli na peknej prechádzke teraz vo večerných hodinách :-) od pol ôsmej do pol deviatej :-) príjemne bolo
..no uvidime ojka, ale skus ist skor spinkat.. to je uplne iny pocit...spat pred polnocou...
tak potom dúfam i ja, že hned zaspíš, aby si bol rano fit a všetci si to potom užili (((-: ja budem asi buntošiť aj za teba (-:O
ja do polnoci robim, a chcem ist rano este si zabehnut...a potom vykupat sestricku, a mozno este dakoho :)chcel by som vstat tak o siedmej..keby sa tak podarilo skor... dufam , ze hned o pol jednej zaspim, ked sa dostanem do postielky :)