Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
hej, to počasie je trochu nanič, ale je apríl, nečudujme sa :-)) a ja som vo štvrtok skočila šéfovi do reči, keď mi šiel zapriať pekné sviatky - že nech mi nepraje veľa vody :-)) on tak trochu zamrzol a potom sa ma pýta, či nemám rada vodu. a ja že áno, ale osprchujem sa sama :-)
pol jednej dávno fuč, dúfam, že nexus už poctivo spiiii (:
datelinka, ďakujem za opýtanie, mám sa veľmi dobre, dnes bol krásny deň, taký slniečkovský (:
dosť nečakaná odpoveď, že? ((((-:
inak, sa dívam akurát na počasie, šibači si nemusia so sebou ani veľa vody brať, keďže má krásne liať (;
ojka, ja viem čo mi odpovieš, si samé pozitívum, určite dobíjaš ľudí, ktorých stretávaš pozitívnou energiou :-) aj ja sa prídem dobiť, ak už nebudem vládať.
tak skúsme teda - ojka, ako sa máš? ;-)
datelinka, tak sa teda mňa opýtaj, že ako sa mám ((((-: na 99,9% dostaneš odpoveď rovnakého typu, skús :D
a vieš čo, ojka, ja mám oveľa radšej stretnutie s ľuďmi, ktorí na otázku ako sa máš odpovedajú vždy pozitívne :-) aj ja som si na to zvykla, takže sa ani nezamýšľam a automaticky odpovedám. samozrejme, aj posťažovať sa je niekedy prospešné, vyjadriť svoje pocity, dať to von zo seba... ale nie vždy a nie každému. bohužiaľ, poznám aj takých ľudí, čo zakaždým odpovedajú v tom duchu, že sa majú nanič a nedarí sa im a trápi ich to a hento... nezanechá to vo mne najlepší dojem. nie že by mali klamať, ale aspoň zjemniť svoje "nešťastie" :-)))
keď ja sa tak hanbííííím, ja nemôžem (-:O
tak poďme, do toho, prejav tú svoju dobre skrývanú hypochondriu :-)))
hmmmm, tak môžem začať (((((-:
ojka :-)) ja som síce článok nečítala ale dovoľ mi pochybovať, ty a hypochonder? :-)) to by si sa aj nám musela stále sťažovať na problémy rôzneho druhu a to ty práve nerobíš. ešte som ťa nepočula "fňukať" :-)