Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

zuzic

bratova frajerka minule hodila taky provokacny status ze teraz velka noc neni tak ako kedysi ked boli dievcata stale mokre ze to uz je suche a teraz vyplakava ze sa nestiha prezliekat:DD hh rozumcek:P

datelinka

ojka, ja len nepochopím, prečo mňa ešte zlievajú ako dievčatá :-)) žiadna úcta k veku??? :-)) mňa už by mali len vyšibať po nohách a navoňať, nie?

ojka

datelinka, to vieš, drobec si musí chrániť maminku (: čo by to bolo za synka (:n aj vajíčko pekné od teba dostal?
no stena sa naštastie uschla aj u nás, ale akože TV aj kuchynská linka si to dobre odniesla....
ale za pravdu ti dávam, načo umývať pred, ked môžme po veľkej noci (((-:

datelinka

ešte aj stenu sme mali mokrú :-)) a to si ma malý nedá, tak ma bráni a je zhrozený, keď mi robia "zle" :-)) môj ochranca malý, on ma tak s citom vyšibal, ešte som ho sama pobádala, že nech kľudne švihá :-))
ojka, budúci rok mi pripomeň, nech neupratujem pred veľkou nocou, že v pondelok všetko dohoním :-))
teraz sú chlapci preč, tak mám chvíľku pokoj, asi ani neotvorím, keď bude niekto zvoniť :-DD ale hádam už nik nepríde :-)

datelinka

hm, super, už som umývala dnes dvakrát dlážku na chodbe, v kuchyni, veľké zrkadlo na vstavanej skrini, a aj vonkajšie schodisko....