Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
bratova frajerka minule hodila taky provokacny status ze teraz velka noc neni tak ako kedysi ked boli dievcata stale mokre ze to uz je suche a teraz vyplakava ze sa nestiha prezliekat:DD hh rozumcek:P
ojka, ja len nepochopím, prečo mňa ešte zlievajú ako dievčatá :-)) žiadna úcta k veku??? :-)) mňa už by mali len vyšibať po nohách a navoňať, nie?
:-)) ojka, aj telka? a ešte sa dá sledovať? normálne funguje?
datelinka, to vieš, drobec si musí chrániť maminku (: čo by to bolo za synka (:n aj vajíčko pekné od teba dostal?
no stena sa naštastie uschla aj u nás, ale akože TV aj kuchynská linka si to dobre odniesla....
ale za pravdu ti dávam, načo umývať pred, ked môžme po veľkej noci (((-:
ešte aj stenu sme mali mokrú :-)) a to si ma malý nedá, tak ma bráni a je zhrozený, keď mi robia "zle" :-)) môj ochranca malý, on ma tak s citom vyšibal, ešte som ho sama pobádala, že nech kľudne švihá :-))
ojka, budúci rok mi pripomeň, nech neupratujem pred veľkou nocou, že v pondelok všetko dohoním :-))
teraz sú chlapci preč, tak mám chvíľku pokoj, asi ani neotvorím, keď bude niekto zvoniť :-DD ale hádam už nik nepríde :-)
datelinka vidis:) same vyhody:)
datelinka, ja som dnes tiež už zodvakrát behala s handrou hore dole po dome, všeličo sa "poumývalo" (((-:
hm, super, už som umývala dnes dvakrát dlážku na chodbe, v kuchyni, veľké zrkadlo na vstavanej skrini, a aj vonkajšie schodisko....
asponze tak:)
zuzik-odpisal som:)