Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
kolko vajicok??:)
Len dve svoje:P :))))
Ja uz roky nechodim kupat dievky:)))
Pride mi to trapne......sorry:)
help, ty sa pochváľ, kolko vajíčok, ... (:
to vieš, nejde o kvantitu, ale kvalitu šibačov (((-: ja len toľko, že kritický boli dvaja, že som sa musela prezliekať, sestrin snúbenec a sestrin priatel (((-: ale tak nesťažujem sa, aspon to je také živšie u nás (:
No dievcata:)))
Tak ako??:)
Kolko uz bolo kupacov??:)))
katalinka, ja sa nesťažujem veru,ja mám rada i tieto sviatky, i tie vianočné a vlastne všetky,... má to také to svoje čaro (:
ojka, musíš uznať, že tieto sviatky majú aj svoje pozitíva
katalinka, ani hypochondrami so slniečkom v duši? (((((((-:
no naša najmladšia je už tiež hore, a len tak za chvíľku 8 vajíčok preč ((-:
no ale aby mi luto nebola, tak som už aj ja mokrá jak myš, už som sa aj prezliekala, bola som napadnutá pri umývaní riadov kýblom sestrinho snúbenca, tak už som si aj tu dlážku prekne zotrela ((((-:
herečka už je hore :) zubudila sa s tým, že paráda :)))) ideme sa oblievať, tak sme sa obliekli do plaviek :) vedela som čo bude, keď príde švagor čakateľ... :))) už len pár hodín a karta sa obráti :p
ojka :))))))))))) ľudia ktorí majú slnko v duši nikdy nie sú hypochondrami...
ahoj katalinka, veru škoda toho slniečka, ale ako pozorujem, aj ked prší, zopár "kusov" behá po dedine (: noooo, však tak zobuď aj malu, nech si užije, či ju nejak tieto veci nefascinujú? :D
ehm,katalinka, nepáči sa ti niečo? dostala som inštrukcie, že by som sa mala ako správny hypochonder aj sťažovať, mám začať? ((((((((-:
www.youtube.com
a teraz to bolo asi tááákto :))))
Dobré ránko!!!!
.....ja to mám na chvíľku sa sebou :p ... ten môj fešák ma ani poliať nechcel a krpaňa moja si ešte spí...ju nezobudila ani vodička (len troška) :))) škoda len, že slniečko nesvieti...
ojka skoro ma prevrátilo...ty a hypochonder???