Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lleilla

datelinka dakujem,vies ake je to uz so mnou hrozne,veta po slovensky a medicinske vyrazy capnem po cesky...stale tu rozpravam po slovensky,lebo mne sa nepaci,ked Slovak sa hra na Cecha a aj tak kazdy spozna,ze som Slovenka,nech by som sa tu pokusala o cokolvek-ale na statnicu z chiry vyzaduju cestinu,a aj pacienti chudaci tak na man kukaju,ze co to za jazyk pouzivam :D (nie vetci,takze mam 2 roky na naucenie sa tohoto jazyka...hmm,ale ked do teraz sa nechytam,co uz by som sa aj mohla zacat...inak cestina sa mi paci,uprimne.Novinka u mna,citam po cesky,doteraz som si to v hlave nejak automaticky prekladala :D-pri najhorsom budes datelinka moja posledna zachrana a das mi sukromne hodiny :D

zuzic

datelinka normalne vacsinou 39- 40. tieto kedze su sandalove 39. no teraz som chcela vyssi opatok ako inokedy (sice inokedy nenosim ziadny:)lebo nebudem ich nosit jeden rok tak aby som mala uz aj ked budem starsia..taky medzi asi 6,5cm:)
hladala som na nete obrazok neni...

zuzic

datelinka take sviatocne, nechcela som typicke crievickove aj tak mam radsej tenisky:) su take ako sandalky vpredu s takou prackou a okolo nohy tri take tenke remienky. cierne...take ze daju sa aj k sukni aj k nohaviciam aj do mesta aj na svadbu:)

zuzic

jaj konecne doma au:/
jaka som happy konecne som nasla topanky co som hladala dva mesiace a kupila som si krasne tricko s tirikom:D takze dobre vyuzite pobede:)
a uz sa tesim na miss- ze denz:P

datelinka

leila, po slovensky je to Kocherov golierový rez. to máš zaujímavé študovanie v češtine :-) my sme sa raz smiali, že plicní sklípky sú vlastne pľúcne pivničky, no nie?

ojka

a ja som zas prišla na to, že mi je mizerne a už si toho asi vela nezapamatam....dávam tomu ešte tak hodinku počítania a potom na dnes už asi končím,...

lleilla

ojka kocurkov by sa lepsie pamatal -no docitala som sa ze alkohol,cigarety ee-rakovina hrtanu!!! aaaaa lleilla zacina byt nervozna