Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Ospravedlnenku maju aj s podpisom od Laciho:))
Treba ti behat,teda robit hovadiny?:P:))
Ty mas narodky???
no:D az tak asi nie:DD
a to ju ospravedlnili?:)jej ja by som tiez chcela tancovat hip hop:) to je super na odputanie:))
super tak pozeram:) potom napisem ci som videla:D
mno uvidime...len ja som vcera prehnala trochu lebo som dost dlho bezala a dnes ma z toho zas boli klb tak chodzu zvladam ale dlhsie asi nie:)
ja viem ja hypochonder:P
a zajtra asi aj dobre ze bude prsat..mam strasne vela ucenia a takto by ma to tahalo von...
kamaratka mi dnes poslala po bratovi darcek k narodeninam:D tam bolo ze "trosku" skor ale nevadi:D lebo vcera som bola tak mimo a bola som u nej a tak sme plakali a tak no a dnes mi poslala aj s takym velky smajlikom:)) musim jej ist zavolat ked jej skonci vyucko:) zirafka moja:)
tak ty vikendujes tiez??:)
skoro ako ja:PP
Aj dcera dva dni nebola v skole.....nacvicovali tanec:)
No na zaciatku to bude:)
Mala by si vyuzit dnesok v prirode,zajtra uz bude chlad a bude prsat.
ajoj:)
mno ale sak ja som si cely tyzden robila vikend:P do skoly som aj tak moc nechodila:)
takze v poslednej? a kedy bude ta piesen pri zaciatku alebo pri konci? lebo cele to pozerat nebudem irituju ma tie missky:))
no vidis vlastny otec nenajde svoju dceru:D
vyborne sa mam:) dnes mi kamaratka tak skraslila den ze keby tu bola asi ju udusim od lubosti:)
ajoj zuzik:)))
uz konecne vikend ??:))
No neviem ci ju tam uvidis:)))
V tej piesni budu tri casti a ona bude v tej poslednej a bude ich tam spolu tancovat 50 dievcat:))
Tak asi budem mat aj ja trochu problem ju tam vidiet pri tych tv zaberoch:)))
Ako sa mas?:)
denz ona bude v miss?:)
wau to musim vidiet:)
super sikulka:)
mam najzlatsiu kamaratku na svete:)) moja zlatucka jak som rada ze ju mam:)
dobre platí,... tak sa pekne uč, lebo som zvedavá, čo budeš pekne písať (;