Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lleilla

zuzic,len aby utierka stacila,rovno osusku -uz som hnusna,chuda moje,iste pekne lezka na gauci a pri pozerani na mna mysli :D -uz budem dobra :O)

zuzic

:DD nech len slintaju ale stavim sa ze za partnerky by ich nechceli:) tie missky zvyknu tak striedat partnerov pokial mam odsledovane akoby neboli moc povahy na vztah vacsinou...inac posli priatelovi utierku nech si potom moze utret telku:P

lleilla

zuzic bolo,nepamatam si rok ale mam matne spominky len na disciplinu v plavkach,ci v spodkach,ci v com tam behali,nejake hole hrude sa mi tam vybavuju :D

lleilla

no zuzic,ucime sa z vlastnych chyb,uz aj ja viem,ze to blbost-akurat mi nadsene pisal,ze je dnes miss,ze kuka,no fajne ... nech si chlapec zaslinta,ze denz?nejak nereaguje na sms,ze nech neoslinta moc TV...:D

zuzic

jaj leila:DD presne tak som to myslela:D to sa neoplati pozerat s priatelom:)) teda aspon ja by som nikdy nepozerala s priatelom, este to by mi chybalo:P

lleilla

:o),ja to nepozeram,takze necham na tvoj posudok,ved presne,kazdemu sa ine paci,naposledy som miss kukala s priatelom davno-prvy a poslednykrat-a skoncilo to tak,ze som sa nafucala,lebo jemu sa pacili presne ine typy,ako som ja,tak som sa pohorsovala,ze ake skarede (inak boli pekne,ale nepriznam noooooo) :D