Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ani ja som neni na dlhe:DD ale vidis da sa:) aj ked moj klbik mi moc vdacny neni:P
co ved to si vyborny:) na tretom je uzasne:) ja som mala rada plavanie ale uz tri roky neplavam:)
do klasaku:DD lebo som radila spoluziakovi a smiala sa po viacnasobnych upozorneniach vyucujuceho:DD tak nejak to napisal..:) ale ked to sa nedalo:DD
zapis?
A kam??:P
no ja a dhe bezanie....ee:)
ja som bol vzdy dobry na kratke vzdialenosti:P
Ani plavanie som nemal v laske aj ked som skoncil na tretom mieste medzi skolami:))
Proste som sa nenarodil s vytrvalostou:))
:))
nezna som uz teraz:) no chcelo by to este pridat trosku tych sacharidov a bude:DD
no som ja viem:) mrska:)) ale to je moje naj miesto:)vzdy tam idem ked je nieco...a to nebol obycajny beh to bola rychlost jak slak:DD
ja viem ty by si sa stveral z druhej strany po kamenolome:))
nema ta kto nahanat?:) s radostou mozem ta nahanat neboj sa budes utekat aspon ta rychlo ako ja:D
inac dnes som dostala zapis hihi:))
:)
no skor neznych 16:)))
ale mozu byt aj sladke:)))
Ty si riadny blazonko sa trepat tam do kopca :P
ja by som vyplul dusu asi:DD
ale to by ma musel najskor niekto nahanat aby som behal:)))))
no hej sak som bezala do mesta potom do kopca na kalvariu tam som dve hodinky sedela a pozerala na mesto a potom som bezala dost dlhou obchadzkou kamaratke a domov a to byvam dost daleko od kalvarie...
ved vies ze sa snazim:) toto bola len skratova situacia:) nechcem vediet co bude na jesen:P
no hej sak hovorim ze skoro:) sice ja uz kazdemu hovorim ze mam 16:)) ako mi bingham hovoril sweet sixteen:)) dufam ze taka aj bude:)
To si tak prehnala vcera??
Ach jaj:/
Setri si to zdravie uz konecne aj na jesen zivota:)
No tak to fakt trochu priskoro na gratulaciu:P
Ale lepsie skor ako nikdy:))
ajaj...tak moja noha ma problem:P
idem do mesta o polhodku:))
no tak moje stare storocne ucitelky by od laciho nezobrali:D tie by ani nevedeli ze kto to je:DD
mno vidis ked mi prepne:)) dnes si nezabeham:P a to som chcela ist na korcule:/
no sak to ti hovorim ze trosicku skor:PP na zaciatku juna mam:)