Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

lleilla, ja čítam že Kocúrov kozny limcovy rez (((((-:
Nooo, vedela si, že fundamentálna základna finančná analýza sa zameriava predovšetkým na vyhodnocovanie kvalitatívnych údajoch týkajúce sa podniku, pričom základnou metódou analýzy sú v tomto prípade najmä hlboké poznávacie empirické a teoretické skúsenosti samotného analytika? (((-:

lleilla

..no tak v sucasnosti pri operaciach stitnej zlazy sa uz s tym nebabru ako v minulosti,ale odstrania velku cast,alebo celu zlazu,lebo v minulosti aj pri malych vykonoch boli caste komlikacie,alebo recidivy.Pouziva sa Kochruv kozny limcovy rez,ktory som asi pochopila po svojom,alebo skor nepochopila,takze radsej bez detailov...ide sa na hrtan..."hura",tak ojka,co ma naucis ?

ojka

lleilla (: no zaujímavo si mi to vysvetlila (((((-: UJ je vlastne podnik, nejaká organizácia a audítor je kvázi taký nezávislý kontrolor, ktorý zisťuje, či bolo v podniku všetko tip top a robí takú analýzu.... no jednoducho somarinky (:
teším sa na ďalšiu kultúrnu vložku z chirurgie, potom ti aj ja na znak vďaky niečo múdre sem napíšem (((-;

lleilla

dakujem IDenzl-no ojka,3 krat som si ju precitala..keby som tak vedela,co je konkretne uctovna jednotka,z toho by uz dako vyvodila,co je uctovna zavierka-takze auditor je ten sef,ktory musi vsetko overit,kym to uzrie svetlo sveta,aby nenastal pruser :O) TAK ...za chvilku ked si este nieco natlacim do hlavy,pride odo mna kulturna vlozka z chirurgie...IDenzl,co nam sem ty vsunies zaujimaveho?

ojka

lleilla, no vidíš aká si šikovná a čo toto? Účtovná jednotka, ktorá má povinnosť mať overenú účtovnú závierku audítorom, nesmie zverejniť informácie, ktoré predtým neboli overené audítorom, spôsobom, ktorý by mohol používateľov uviesť do omylu, že audítorom overené boli ((((-:
toto je jedna z tých zrozumiteľnejších viet....

lDenzl

ojka- sorry za zaplnovanie tvojej temy :)

lleilla
Dnes 15:26
xxx.xxx.166.165

Ojka ide to?tak ja mam za sebou 1 otazku,uz len 53 do pondelka-no citala som karcinomy stitnej zlazy,k tomu asi vela mudreho nepoviem-mozno,ze kazde zvacsenie stitnej zlazy treba povazovat za mozny zhubny nador,das nieco aj ty z toho,co citas,nech si trosku rozsirim obzory...

zuzic

denz:) spoluziak mi stale suskal na ucitela a napodobnoval ho no to sa nedalo:DD
no idem ja uz do mesta, len sa este idem navecerat:)) viem znie to osahane ale musim lebo to nestihnem ked budem v meste v takom case akom chcem:)))