Prečo ešte nespíte?

ojka

ahojte ponocovadlá (: na zadok dostanete, že tak dlho buntošíte.....
jaaaj, dnes je pekný den, už ráno o piatej ked som oči rozlepila som vedela, že dnes bude slniečkovsky (: tak nech sa vám dnes darí (:

lleilla

take pomiesane je najzlatsie a beagel? sa necuduj,ze take nocne sidlo,ved on chce asi za srnkami a diviakmi v noci behat :D (brat ma kopova,tiez polovnicke plemeno a ja ju volam "tornado"-je taktiez pojasena a vsade jej je)

za tie rozhodnutia,aj ked oplaces,vsetko ma svoj zmysel a casom sa vacsinou ukaze,ze to nebol az taky zly krok...kazdopadne,budem na teba mysliet,nech mas teda uz len tie spravne a stastne rozhodnutia a ked bude viac casu,mozme dat dokopy hlavy s dievcatami tu a poradime,povymyslame,ak budes chciet-bude dobre ,uvidis :O)

dobra vila

Lleilla, mas moj obdiv, ja som sa nikdy nedokazala ucit takto do neskoreho rana, pre mna to posobi ako uspavaci prasok! :D Teda... teraz neviem spat, keby som si vzala nieco na ucenie, tak zaspim hned! Dokonca rychlejsie a ucinnejsie ako ten uspavaci prasok :DD.
Na plane nemam na zajtra nic moc, akurat riesim taku "malu" dilemu - skola, praca na SR, zahranicie a nvm, co by bolo lepsie, kedze som uz padla medzi dve stolicky...neskor ti to vysvetlim, teraz ta necham ucit :D, tak hlboko uvazujem, nieze to ZAS pos*riem, aby som to uz takto zdoraznila...nejako stale robim hlupe rozhodnutia a potom to oplakavam, uz by bolo nacase sa vzchopit, mam fakt blbe obdobie, ale na jesen bude vsetko lepsie a jasnejsie :)).
Leilla, mam beagla a fenocka je akysi mix neviem coho, mame ju z utulku, je zlata, trocha taka dlha mala limuzina, ja fakt neviem :D

lleilla

juj,tak mate teda s havinkami radosti-no,drzim palce,nech ich naucite,ale neviem neviem-postel s panickou je len postel :P...no neviem,ci by sa toto malo nazyvat ucenim,uz len tak cumim do toho,ale este 6 otazok musim dat a mozem ist na prednasku,ako pozeram na hodiny :D
...a co mas dnes v plane,co ta caka?inak psiky aka rasa?

dobra vila

No, keby si to ti moji podelili aspon rovnako. Otis(ko) je nocny vtak, ma vo zvyku KAZDU noc skrabat dvere, chce ist von, za 10 skrabe dnu, a dookola, ja mu robim vratnicku, lebo inac by skrabal celu noc... Nellynka pekne spinka a rano to zacne, skace po mne, beha hore dole ... koniec toto :-/. Vies co, maju vonku v pristavbe spraveny svoj vlastny palac, chceme im tam dat namontovat take dvere pre psikov, ze by tam vedeli chodit dnu a von, tie otvaracie, tak snad sa nam podari naucit ich spat vonku, som zvedava :-/, lebo takto sme nevyspati inac vsetcia, aj rodicia :-/.
A ako to, leilla, ze ty si takto neskoro hore? Snad sa neucis?

lleilla

no tak o hodinu teda vstavate :D-asi to maju aj stvrolabkovia ako my rozdelene,niektori skoro do postele a skoro vstat,ini opacne-ako tvoji

dobra vila

:DD spravne, leilla... vies co, v poslednom case netaham ako kedysi, ked som bola hore aj do piatej, teraz liham najneskor kolom tej 1dnej, ale pocas noci vstanem viackrat, kedze moje drahe psicata mi robia spolocnost, jeden je nocny vtak, tak ma vkuse budi, chodi a chce ist von, dnu, von, dnu...a druha, sucka, ta pekne spinka, celu noc je pokoj a rano o 4:15 - 4:30 otvori kukadla a pre nu sa zacina den!! A hned tym, ze na mna skoci na postel a lieta po mne, bezva :DD

dobra vila

Datelinka, bru noc, aj ked si to budes citat iba rano :)... mam problem s netom, ked prsi, temer nikdy nam nejde, super, ze prave teraz, ked fakt dlho ponocujem, zakon schvalnosti, ach jaj :P :/