Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

dievčence, ja som už kaput, už by som mohla aj toho bakalára dospávať, keby sa dalo,.... zatial prajem bru noc (:

datelinka

hej, víkend má byť pekný, slnečný. však nech bude. plno akcií na deň detí je naplánovaných. tak nech si niečo užijeme :-)) už len zajtrajšok má byť taký upršaný.
ja sa už asi fakt pozriem po plánoch, ako postaviť koráb. v nasledujúcich rokoch ho budeme potrebovať čoraz častejšie :-((

ojka

neviem, takú konkretnu predpoveď až nepoznám, ale slnečné počasie by som uvidítala určite i ja, i ostatní.....
inak, som sa dnes riadne pobavila, v autobuse sa nedalo prepočuť ako sa také dva babky bavia, že stále len prší, strašné to je, kopu neplechy to porobí, že by sa mohlo počasie umúdriť a slnko riadne vyjst, a o 5 min na to, spoza oblakov vykuklo také fajné teplé slniečko a tie dve spustili, že aké to slnko protivné, nepríjemné....atd
to už ludia asi fakt nevedia, čo by chceli od tej dobroty....

dobra vila

Baby, ale ak ma pamat neklame, nebola predpoved nahodou taka, ze na vikend teplo a slnecno a od utorka burka/y??? :-/ No ako ked iba obcasne, tak to beriem v pohode, ale ked zas lejak za lejakom, tak to nieee.

datelinka

hej, ojka, vám sa umudruje. v správy hovoria, že sa zrážky presúvajú zo SV na JZ ...
vidíš, dobrá víla, aká som ironická :-()

dobra vila

datelinka, a ja pozeram, ze preco taki smajlici :D :P... ci si ich nepoplietla, kedze sa vylucovali s vetou, co si napisala, a pozeram, ze si to zrovna napisala :P.
Decka, tu cely den prsiiiiiii...pada mi siet hore-dole, otras...chcem uz troska slniecka...

ojka

ja to mám tiež pred očami, všetky dediny čo bývajú bezprostredne pri rieke, katastrofa, vytopené, odnesené veci, zničená úroda, ach jaj....

datelinka

sorry za opačných smajlov. malý mi čosi vraví, aby som mu ukázala a namiesto ( dám ) polepetko, čo popletie skoro všetko...