Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
to si píš :-)) už má veľa na rováši? :-))
leila, zdieľam tvoj názor. aj podľa mňa je jedno pivko každodenne veľa. raz za týždeň, dva, ok. ale neboj, keby bol priateľ s tebou, tak vie stráviť inak voľný čas :-)
tak si predstavte,prave mi volal priatel,ze len teraz ide Z ROBOTY,a ja som ho hned zacala lutovat,ze chuda,kolko prace maju a z neho asi az po 5 minutach vyslo,ze este skocili kolegialne na skvos a jedno pivko,a ze zajtra idu na ping pong-no pekne,ja na toto nie zvyknuta,snad sa vybehaju, a bude svalovka a stym aj ich dost prekvapive nadsenie z pohybu,hmm len co ak ich to zacne aj bavit :P,juj,ked mna irituje aj to jedno pivko denne,ak by to malo byt pravidelne-divne?...
:-))) že aspoň jedna normálna :-))
pripomína mi to ten obrázok, na ktorom sú mladí, že idú voliť ĽS HZDS. a pod tým sprejom napísané. že iba títo dvanásti. ostatní sme ok. :-))
Ojka, ty??? Spat??? Teraz?! V akej casovej zone zijes?! :D Tu je iba pol dvanastej :D... co uz s tebou, tak bru noc :-/.
po ušoch? 8-)))) som myslela že si po rusky začala písať :-D
po ušoch dostanete, žiadne neskoré buntošenie, aj vám treba niečo pekné posnívať (;
tak dobrú ti, ojenka, len si oddýchni. my potiahneme aj za teba :-)
pa