Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

))-: joj, to mi je luto, to vie človeka potom aj tak nahnevať, rozlutostiť... ))-: a človek sa pri tom tak narobil, snažil....

datelinka

aj u nás sa ráno začalo nádherným slnečným svitom..... ešte zajtra vydržať, víkend by už mal byť pekný a slnečný.
kamarátka ešte ani dom nedostavala, neskolaudovala a už ho majú zatopený ... smutné. asi by som stratila chuť sťahovať sa do takého domu. a to sa naň tak tešili, že ho jej manžel staval len pár mesiacov, aby mohli čím skôr obývať... :-((

ojka

ahojte (:
dobrá víla, veru u nás slniečko svietilo, krásne teplo bolo, až pokial som sa teraz nevratila z mesta, začalo kropiť..... ale snáď sa už to počasie umudruje (:
lleilla, ale aspon sa na oddelení nenudíš, keď aj doktor požartuje.... (; takže treba chodiť skôr do hajan,....
jaaaj, krásne si to napísala o rozpršanom smutnom nebi,.... mne bude pán spevák tiež veľmi chýbať.... ):

dobra vila

Lleilla, to bolo zlate :D... cudujes sa, ked sa tolko ucis? :P Ale super, ze mal take pochopenie :).
Veru, veru aj tu poprchava a je zatiahnute riadne... Dnes Petra pochovavaju? RIP :(

lleilla

aj prazske nebo dnes place a luci sa a jednym muzom s nadhernym hlasom a velkym srdcom...Petr,odpocivaj v pokoji...

lleilla

ahojte,tak ja sa dnes pochvalim,buntosim tu do piatej,potom ze na 2 hodinky do siedmej oklamem oci a ja vstala o desiatej,takze nic z prednasky,letela som na oddelenie,ale nastasie doktor v dobre nalade,si utahoval,ze ako dnes tie spoje maju dlho meskanie :P,a potom sa smial,ze ako som cervena a pustil ma domov,som sa hanbila,juj,mne sa toto nestava casto.Uz zas na izbe a ranajkoobedik a ucenie,vydrziiiiiiiiiiim :O)

dobra vila

Lleilla, diky, ocenim vase rady :), tak az tu budete vsetky, tak poradite :)).
S tym beaglikom mas pravdu... inak sama mam 2 zajaciky :D a neraz sa stane, ze napriklad zajaciky mam vonku na travniku a niekto otvori dvere a pes vyleti, kedze su nacapeni na dvere a cez bocnu sklenenu vypln vidia, ze zajace su vonku, su na nich uplne nadrzani :P. Zaujimave vsak je, ze beagle sice tie zajace nahana /chce sa hrat/, ale ked ho chyti labami, nic mu nespravi... proste ho pritlaci labkami, ze mam ta a dovi... Len ten chudak zajac dostane infarkt, takze vtedy treba urychlene zakrocit a pochytat ich, ak sa da... A sucka, ta je ako diva, ta toho zajaca by chcela kmasat! Normalne zubami mu vytrhla peknu cast srsti :-/, preto treba davat obrovsky pozor, nech nie su naraz vonku a nech psici pekne zostanu vnutri, len ha, vies, oni by vtedy najradsej von!

Inac Leilla, v zime sa mi stala taka story, bravala som psika /vtedy som mala este beaglika, sucku sme priniesli v marci/ von do prirody si zalietat, zvykneme ho brat, nech sa vysanti a ma vybeh a v zime je to super, lebo nie su ziadne klieste :-/... a v ten den som ho brala ja s priatelom, bol aj sneh a blaznil sa vonku na takych poliach, naboku lesik riedky, voda atd....zrazu ti len dostal pach /to sa neraz stalo, ale zvycajne sa ho dalo chytit, alebo ho to preslo/ a ODBEHOL... videla som iba, ako bezi za polnym zajacom!! DOVIDENIA... bezala som za nim, za jeho stopami v snehu, nastastie, lenze v tom lesiku nebol taky husty sneh a stratil sa mi... polhodinu som vyvolavala, uz som fakt ze brutalne plakala, priatel siel na jednu stranu, ja na druhu... no koniec, volala som domov, ze sa mi stratil pes, mama tiez hned plakala, a uz boli na ceste autom za nami... no nastastie som zacula brechot, z obrovskej/!/ dialky a spoznala som, ze je to moj psik...a dokonca na OPACNEJ strane...cez dalsie pole do dalsieho lesika...tak som za nim bezala, skoro som dusu vypustila so svojou slabou kondickou...a nasla som ho v lese, tam nuchal a stekal za zajacom, ten asi VDAKA bohu zaliezol do brloha, este dobre ze nebezal niekam do dalsieho mesta ten zajacik :P. No, katastrofa... to ma napadlo ako si tie srnky a diviaky spominala :P.