Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
dobrá víla, no smejem sa. ja tiež napodiv chlípem horúci čaj, mikina na sebe :-))
pridávam sa k strane milovníkov letných búrok :-) len viete čo nemám rada? keď je po daždi príliš zvýšená vlhkosť vzduchu, voda sa vyparuje a odev sa lepí na telo :-))
Ojka, jj, suhlas, inac ja mam dazd vcelku rada, tesim sa z neho pocas letnych dni, pretoze mi vobec neprekaza, ked je teplo a pada teply dazdik :) a burky milujem, zboznujeeem :D. Ale toto je uz fakt prehnane - vkuse prsi, potom vykuklo slnko asi na dva-tri dni a je to spat :-/. Asi by som si aj ja mala zadovazit gumaciky :DD. A dnes som si akurat caj spravila k vecernemu filmu, lebo mi nebolo dvakrat teplo...inokedy o takomto case som si zvykla robit nejaky ladovy dzus a nie teply cajik :-//.
Datelinka, ach, co ja viem, no nic moc, dufam, ze coskoro bude lepsie :)). Akurat aj filozofujem nad dvoma moznostami, tak uvidime, na jesen bude asi lepsie!! :)
dobrá víla a tebe sa ako darí, pochváľ sa :-)
ehm, * dobrá víla, prepáč (;
datelinka, ja mám rada ked prší taký teplý jarný/letný dážd cez den, alebo v noci mám rada búrky, ale čo je veľa, to je veľa,ale inak tie rybárske čižmičky su super nápad (:
ale to je inak pravda, že je dnes na figu den, zajtra bude snáď už lepšie ...
jeeej, dobá vila, dakujem ti, si milá, že si si spomenula (-:O a vitaj tu, pričaruj nám tu pekný večer a dobru naladu (;
Ahojte babenky, dnes ku vam zavitam na chat aj ja :)).
Ojka, ja som ti zabudla zagratulovat k uspesnemu ukonceniu bc.stupna!! Gratulujem, slecna bakalarka :)) !!
leili, aj ja mám dnes fakt nanič deň.... dosť blbé zážitky, stretnutia... a mám pocit že dnes malo veľa ľudí zlý deň, toľko policajtov, sanitiek a hasičov som jakživ nestretala, nepočula... tak som rada, že sme všetci živí a zdraví doma :-)
ojka, malý má z toho dažďa ohromnú radosť :-)))
všade kam ideme, chodí v gumáčikoch, no a to sú ti zážitky, keď môže beztrestne do každej mláky :-)) až sa bojím, aby mi to nerobil aj v topánočkách :-) jediná chyba je, že čižmy siahajú len pod kolená.... mali by ich robiť ako rybárske, do pol kolien. každý deň perieme a sušíme.
ale víkend má byť pekný slnečný. však mám pocit, že sa ani predvolebné kampane nerobia v takomto počasí :-))
ahoj datelinka (: mne už tá stúpajúca voda pomalinky lezie už na nervičky, včera, ked som prišla domov, rieka bola na počudovanie kludná, dnes cestou do mesta už bola jak besná a keď som sa vracala, tak som na jednom useku chodila po ceste už po členky vo vode... /-: ja chcem už pekné slnečné počasie....i keď som zasa kdesi čítala, že toto leto má byť najteplejšie za posledných 13O rokov...
pekný večer všetkým :-)
už ste si začali stavať koráb? my máme len jeden nafukovací čln, tak hádam ho neprepichneme :-)) v noci sa k nám nejako vodička priblížila :-))