Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Ahojte baby :), dokedy dnes ponocujete? Kratko, dlho?
no veru, to bude riadne rošambo, na bratislavčanoch si veru zgustnu ako každý rok, juj tým nezávidím.....
už aby bolo letooo (:
a budú komáre štípať :-)) ja som už vyzbrojená, kúpila som detský off a pre nás B-komplex forte :-))
veru hej, krásny slniečkovský víkend má byť, niekde až vyše 25°C .
joj, ako sa ja už teším, ked tá voda bude preč a začne pekne burina rásť a ja sa pôjdem zrelaxovať do záhradky....
ja mám tiež dosť známych, ktorých voda priamo zasiahla. myslím na nich... ale už je teraz super vzduch, zajtra bude verím krásny teplý deň a vysuší naše slzy...
datelinnka, tak to sme plakali spolu, teraz bola u mna sesternica, že čo to porobilo s dedinou, odkial som mala starých rodičov a kopu kamarátov tam mám, tak katastrofa ): vytopené domy, pivnice, zosunuté svahy, záhradky, ploty, celá cesta ako jedna rieka a blato odhrnajú traktormi a ohrnačmi )))-:
lleilla, tak to gratulujem, a dnes sa teda naporiadok riadne vyspi (:
vyplakala som sa ... a ešte by som revala, keby som bola sama. je strašné pozerať sa na to nešťastie :-((
to ti verím, ten pocit si presne pamätám, do skúšky s vypätím posledných síl a hneď po skúške na mňa padla taká únava :-((
tak BLAHOŽELÁM :-) teším sa s tebou.