Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
veru, však už sa len chvilku budete učit a budete mať zaslúžené prázdniny,... tak nech ti to ide (:
mno sak hej...
a idem sa ucit fyziku..nechce sa mi uz som si odvykla:) ale je to to posledne v tomto roku co sa musim naucit:)
ja ta chapem (: no však nejak to už dopadne, nechaj sa prekvapit (;
chcem..mam ho rada teda nepochop to zle iba ako cloveka. ale aj tak nic nezmozem...nejak uz bude a ked nie je to moja chyba nemala som to tak napisat...nejak uz bude
zuzic a preco ti to je už jedno? už s tym chlapcom nechceš byť v rovnakej?
no to hej...ale je mi to uz jedno...vsetko...
ach jo:( to mi je velmi smutno:( dufam ze bude lepsie...mne je dnes tiez nedobre...tak aspon nie si sama:) drzim palce nech je lepsie...
zuzic, ešte stále nic??? si dávajú na čas,....
nie, skôr horšie, aj okna som chcela doumyvať a nič z toho (; len na posteli ležim od rána,.... na figu to,...
este stale su neni...
ojka uz ti je lepsie?
Babička, ako som sa narodil?- Dobre vnúčik,poviem ti: Ocino stretol maminu v jednom "Chatroom-e" pre "Sado-Maso", neskôr sa ocino stretol s maminou v jednom "Cyber Cafe" a na toalete urobila mamina niekoľko ..."Download-ov" z ocinovho "Memory Stick-u". Keď ocino ukončil "Upload-ovanie" zistil, že nemá nainštalovaný žiadny "Firewall". Žial, už bolo príliš neskoro na stlačenie "Cancel" a o deväť mesiacov si tu bol ty.
www.youtube.com
ach, toto je perfektné , a hlavne tie husle, celá tá kombinácia... (: