Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lleilla, teplý kupel, to je čosi božské, a veru som si ho aj dnes dopriala, ale hm, akurat si len dobre oddychnem, ale nejak nezabera.....ja som nejaká divná asi ((((-:
no ja som bola prvý a posledný krát namalovaná asi na stužkovej (-:O a teraz ma to asi tiež neminie na svadbe... že nech sestre hanbu nerobím :D
ojka tak u mna to tak bolo pocas celeho gympla,cez skolu sa nemalujem,ak tak velmi zriedkavo,to sa mi nechce,ako pises,radsej buvam rano,kym sa da,ale teraz som si povedala,ze ked uz mam cas,tak lleilla sa posnaz,nech nestrasis -a tak si kazdy vecer pri odlicovani nadavam :P,ojka,vies co mne stale inak pomoze pri prechladnuti? teply kupel vo vode s rozpustenou solou do kupela
lleilla, tak sa nemaluj :D určite by to nebola žiadna katastrofa (; ja spomínam jak teraz, ešte v prvaku som mala také spolubývajúce, čo vstavali aj skoro o pol hodiny aj viac skôr, čo sa malovali a ja som si ešte spokojne spinkala (-:O
dobra vila, dala som si len ibalgin, ked som mala vcera vecer zvysenu teplotu a bolest hlavy, potom to nejak preslo a zaspala som.... nurofen som kedysi už skúšala, ale akosi ma neočaril (-:O
Ojka, dala si si nejaky liek? Mna ked to chyta, velmi rychlo mi pomoze nurofen, az prekvapivo rychlo, ten proti nachladnutiu...
A vela citronu do caju, aby si v sobotu vladala tahat az do rana :).
Lleilla, super, super, budem rada :)). Skocim sa pomaly umyt a tak, ale v noci budem...akurat ked nebudu problemy s netom :(, stale s tym mame problemy, odkedy sme prehodili na to magio, to uz nie je normalne, niekedy nejde cely den, alebo pada kazdych 10 minut :/...volame, volame, ale trt vedia pomoct, zaujimave, no neviem, ako to uz vyriesit a kde je chyba, zevraj v nejakej centrale, tak nech to poriesia :-/
lleilla, no však ja už poctivo v posteli, na nočnom stolíku čajík s citronom, strepfen, kvapky do nosa, balík vreckoviek a hrozienko (-:O
dobrá vila, a s čím chceš radiť? či dotoho ma nič? ? ? budem sa tváriť, že nečítam :D