Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no ja tu budem s vami tahať ako to bude mozne, ale už sa vidím, že to asi dlho nebude, uvidíme (:
lleilla, budem :), mozes mi poradit, ocenim, naozaj velmi...
dobrá vila, no veru jo, náš ocino ma doma samú radosť, s maminou je nás v dome 5 ženských :D nie nie, ja sa veru tiež ešte nechystám, určite až po škole , ked už tak (:
a dakujem, no chytilo ma to zas, ale dufam, že nie tak silno ako naposledy.... už včera večer mi divne bolo.... a dnes som uplne vyradená, jak kaput :D
lleilla a ty svadbu nechystáš? (-:O
zuzic, a aké bude teda vysvedčenie? same jedničky?
lleilla, ahoj, budes dnes v noci? :)
No, z nas este ziadna, ojkina sestra... a potom z nas, no ktovie, to sa uz mozno nedozvieme... :P
Ojka, vy ste styri baby?? Fakt? No pozrime sa, co sa nedozviem, kokos, ake super :DDD.
A skore uzdravenie teda, nevedela som, ze si chora, nejako ta to chytilo dvakrat za sebou :-/. Neboj, do soboty si fit :).
Ja na vydaj este nie... mozno za dva, tri roky a co ty? :DD
Zuzic - no, tak to je super, ze veci co ta seru su vyvazene :D... ked serie, tak nech poriadne a viac, co?:D Kasli na to kilecko, nikdy nemaj vacsi problem...ide leto, bude super, uzijes si ho, mysli pozitivne :).
no a co:D aj tak budem mat ciste toto mi uz pohorsit nemoze...este stale nic:/