Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nezda sa vam cudne...ze sa mi behom tyzdna zahadne vymazal usb kluc...ani moj brat co studuje infosku tomu nechape...a zmizli cd...na usb a tomto cd som mala vsetky spomienky ktore som si v zlych chvilach pozrela a bolo lepsie...neni to cudne? znamenali pre mna tak vela...pre niekoho nic ale ja osm tam mala vsetky spomienky...asi sa zblaznim...uz nemam nic co by mi ho pripominalo...ani plakat uz nevladzem...
oki asi radsej by som mala ist lebo vas nakazim svojim pesimizmom...
ano gympel:) taky dost dobrej urovne takze budeme makat..fuha tam ani spat nebudem asi:D
no bol velmi pekny..ale neviem uz ako sa volal:) taky romanticky ale trochu nabozensky co mi trochu vadilo....teda...som veriaca a to je moj dalsi problem i ked to mozno nepochopis neviem ci si alebo nie...ale aj v tomto som zacala tapat neni som si ista a nechapem vela veci..jednoducho aj v oblasti mojej viery sa to u mna ruca ako vo vsetkom...a nevratim to spat...
zuzic, tak potom sa zajta pochvál, ako ste obaja dopadli (; a to aká škola? gymnázium? zvedavá som .... a som rada, že sa ti to už hojí pomaly, dávaj na seba pozor (;
a čo za pekný film si včera pozerala?
no drz prosim...zajtra rano to zistim ale ked bude pod kodom tak to nebudem vediet a budem mu pisat budem az poobede...niekedy cez prazdky si vyjdeme von potrebujem s nim pokecat a on to navrhol takze super:)
zapalene uz nie je uz je to v pohode aj chrasta sa pomaly zrobila len som narazila ten nestastny klb...ale pojde to zvykne trvat max. tyzden...
neviem na aku sa citim:) ale test nebol tazky nevedela som len par cviceni ale zas nic som sa neucila:) ale nemam rada jazyky som logicky typ a chcela by som sa zameriavat inym smerom co sa tyka aj volitelnych predmetov o rok co si udam. teda rada by som bola v nizsej jazykovej urovni aby som mala menej hodin z jazykov a viac na predmety co chcem studovat. uvidime...
vcera som videla super film a tak mi to potom zlepsilo naladu...a tiez celkom fajn spravu som sa dozvedela...aspon nieco...
"tak" ahoj:)
(: tak to potom držím palce (: dúfam, že vám to vyjde,.... a ty sa cítiš inak na akú úroveň? a čo robí hojenie? ešte to máš moc zapálené?
ojka nebola...nedalo sa klb nepustil...
dufam ze ti bude uz lepsie:) pekne sa liec ved cajiky v tomto teple dobre bodnu:P
inac zajtra mam vysledky z testov co som bola na skole...mam strach lebo to je o zadelovani do tried ci vyssia alebo nizsia jazykova uroven...a velmi by som chcela byt s jednym chalanom v triede, pozname sa kratko je to bratovho spoluziaka brat a velmi si rozumieme...je fajn chalan slusny dobry a velmi rada by som bola keby bol so mnou v triede...aspon niekoho by som poznala...ale asi tazko...
Ojka, no to je jasne, ze sa das do poriadku, ...
určite sa dám do poriadku, musím (;
zuzic, si aj tu? ako bolo včera? bola si sa prejsť? neodfúklo ťa? (;
ano, ale mna len tak nieco nepolozi, som silna ...a Ty cajik med paralen, ...
trochu dosť som prechladla (; musím sa dať šikovno do poriadku...
Tak, tak to aj ja takých ľudí poznám, čo vedia druhých vyšťaviť, nedaj sa, oddychuj teraz (;