Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
sa cítim ako keby ma parný valec prešiel.....
ahojte (:
datelinka, ty si mala tých podcielikov veľa, ked si sem neprišla kuknút skôr? (;
jeeeej, konečne mi dnes prišiel list od uja dekana s textom: "odpúšťam prísomné testy prijímacie skúšky" (:
zuzic, veď dočkaj, doobeda snáď už budú, ....
vysledky su stale neni:/
lost pytam sa a az potom vytiahnem:)
ale teraz som sa nepytala lebo uz nereagoval ani...maly sprosty usb debilcek:P
dobrú noc
neni zac :)
inac tie USB su dooost nachylne na chyby. ale zase velmi prakticke a prenostne..
ked uz USB, vytahujes to tak, ze kliknes tam vpravo-dole (velda hodin), tam ze 'Odobrat Velkkokapacitny USB disk" alebo nieco take? alebo len "vytiahnes"? :)
Vyzera to takto:
i46.tinypic.com
(len prave som nemal ziadne USB v PC)
udajne takto sa zminimalizuje sanca na poskodenie (i ked stale sa moze), no ja som to povazoval za zbytocne, a prask, USB sa zblblo :D ale uz to robim podstivo... na toto som dosiel az "po" :D
rezignujem, je mi divne, musím si ísť ľahnúť, skorú bru noc všetkým prajem (:
lost dakujem si zlaty:)
zajtra to pozrem...ale pochybujem brat uz pozeral take volaco...no vdaka hadam pojde...
uz viem ze mam mat zalohu...teraz uz hej:(
no nieco viem ktorym smerom by som potom chcela ale nechcem este rozoberat...
pre mna je to problem...mam nejaku apatiu voci takym folmom a kniham atd...a viem aj kto za to moze...
nie nevymazal...raz som ho zastrcila a isel potom zacal blaznit tak som ho vytiahla zasunula a uz tam nic nebolo...virus som predtym nedavno preliecovala takze...kus krasnej minulosti je prec...ale mam este aspon jednu foto...lepsie ako nic...aj ked tam oblo vsetko, videjka vsetko...
mno uz idem fakt bru nocku
zuzic,prepáč že som neodpisovala, nejak mi hapruje net (;
tak gympel teda? kam kam dalej chceš na výšku? či to si ešte nerozmýšlala?
hm, veriaci? a to je problém? ja som tiež, a komu sa nepáči, tak jeho chyba a vec... (;
hm, a nevymazal ti to omylom brat? neviem, nechápem ani ja, mne sa také čosi ešte nestalo,....neboj, pesimizmom nikdy nenakazíš, kludne napíš, kedy budeš chcieť (:
tak teda dobrú noc ti prajem (:
zuzic
skus www.z-a-recovery.com
ten program by mal byt schopny obnovit data.. ale nie je 100%-tny
a pre nabuduce, je lepsie mat aspon jednu zalohu :)
...clovek sa toto nauci asi len po tvrdej strate.. tak som sa to naucil ja :)
oki idem spat bru noc...ahoj ojka
drz palce nech je aspon nieco pozitivne...
lleilla????