Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

krásny slnečný aj vám všetkým (:
datelinka, zaujímavé video (; hm, a k tej katastrofe, no ano, tu sa takmer vždy nanešťastie niečo zleho stane, ked sú vonku búrky a tak, aj v okoli to narobilo riadnu šarapatu okrem iného...... /-:
zuzic, samé jedničky? parada, to som nemala už ani nepamatam, ked nerátam štátnice (; takže aj z fyziky bude jednička? a už vám prišli tie slúbené vysledky?
inko, tak teda držíme palce.... jej fakulta asi štátnicuje potom ako posledná, a naša prvá, preto som to mala tak rýchlo za sebou, tak dúfam, že sa podarí (:
moja jedna spolubývajúca z inej fakulty, mala štatnice tyžden po mne, v komisnej skupine ich bolo 11. Za predsedníčku mali dekanku, neprešlo ich 6. Tá (sprepačením) rašpľa im povedala, že nemôže ich všetkých pustit, že jej štatistiky a normy nepustia, no uznajte..... preto dúfam, že inko bude mať ovela väčšie štastie, keďže ako sa zdá, nie je to len o vedomostiach /-:
lleilla, ja som zaspala okolo pol druhej, ma svedomie hryzlo, že som vás tu len tak nechala a ľaľa (;
lost, a čo je krajšie ako budíček slniečkom? ja som rada, že svieti, musím sa dať nachvílu dokopy a doumývať tie okná (:

lost

Krasny den :)

Dnes 5:51... ma zobudilo oslepujuce slnko, jeho efekt zvysilo stresne okno... prijemnejsie zobudenie ako budik na mobile :D

ale neviem preco videl som ho potom aj v normalnom okne, alebo som bol trosku mimo :D

lleilla

dobra vila,len co som vstala,tak som sem letela,ja som vcera zaspala,ani som nevedela ako a rano si ma hned napadla,ze som ti slubila byt na nete...juj,ale ako citam,asi bolo vcera od niekadial zariadene,ze sa v noci nenetuje

zuzic_

ojka jj mali by byt same jednotky:) teraz to uz lahsie ako inokedy...
lleilla vdaka no radsej drzte inko, ja som hubata a jednu odpoved si vyhadam ale inko ma v pondelok statnice:/

datelinka

ojka, však tam u vás smršť aj zabíjala :-( všade sú búrky, prietrže, smršte, zosuvy, záplavy, aj v okolitých krajinách....katastrofa...

ojka

jaaaaj, dobrá vila, to si teda nepochodila najlepšie s tym netom..... nám naposledy vyhodilo uplne net v sobotu, vlastne aj s elektrinou, poistkami, ked bola u nás dosť veľká burka .....

dobra vila

ojka, ale kde!! Ved ja budem rada, ked sa aj ty vyjadris!! Len baby, mne tu hapruje net, toto uz nie je mozne, ja sa neviem pripojit a ked sa konecne pripojim, tak ma to po par minutach odpoji... ked su burky a dazd, tak mi to nejde temer cely den, to preto ma tu inac vidite tak ojedinele v poslednom case, vrrr :-/

ojka

lost, tomu sa hovorí prirodzená krása (: ale tak napríklad, ja poznám jednu pani, a ona vyzerá tak, ako keby s tymi malovatkami aj spavala a nanašala by si stále novu vrstvu..... vyzerá to strašne, a strašne zničenú pleť má z toho.....