Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no hej ja mam klavir velmi rada:)
no ako sa to vezme...mam pruser v skole takze to som trosku na nervy ale inak som rada ze uz len dva tyzdne...
chodis na zumbu? waw:)
ja som sa chcela doucovat cewz prazdky chemiu a anglinu tak dufam ze ma to neprejde:)
pekna je tam ta jemna melodia klavira aj slova :O),este raz som si ju pustila...no peflakany den u mna,vlastne som len sedela a citala,klikala na nete :P, potom zbehla na zumbu,zistila,ze este stale som drevo :D a teraz si hladam vyhovorky sama pre seba,ze preco nemozem ist behat :O) a ty? super,tak aj ty po dnesnej fyzike klud konecne,ze?
lleilla vdaka:) vies u mna je problem ze ked mam naladu na hudbu musim rozumiet slovam a jazyky mi moc nejdu takze mi ostavaju len slovenske a ceske:) vacsinou su neni dobre ale niekedy sa daju...inokedy hocico:)
ako sa mas?
rozklikni www.youtube.com
alebo daj si do vyhladavaca "polnocna opera"
ale nebude sa ti pacit...
tak napis pustim si to tiez, ...
nepacilo by sa ti...ale vacsinou co mi pride pod ruku a da sa no vacsinou nieco na tento styl www.youtube.com
Zuzka, co pocuvas ja Ozone a Laru Fabian, ...
aj ja pocuvam hudbu tak:)
vies pisala som jazykove testy na skole a cakam v ktorej triede budem zaradena teda s akymi ludmi...vies chcela by som byt s jednym chalanom preto tak cakam:)