Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

zuzic

no hej ja mam klavir velmi rada:)
no ako sa to vezme...mam pruser v skole takze to som trosku na nervy ale inak som rada ze uz len dva tyzdne...
chodis na zumbu? waw:)
ja som sa chcela doucovat cewz prazdky chemiu a anglinu tak dufam ze ma to neprejde:)

lleilla

a ohladom tych jazykov zuzic,podobne,som si dala predsavzatie,ze toto leto oprasim anglictinu,no uvidime,ci sa prinutim a zmozem

lleilla

pekna je tam ta jemna melodia klavira aj slova :O),este raz som si ju pustila...no peflakany den u mna,vlastne som len sedela a citala,klikala na nete :P, potom zbehla na zumbu,zistila,ze este stale som drevo :D a teraz si hladam vyhovorky sama pre seba,ze preco nemozem ist behat :O) a ty? super,tak aj ty po dnesnej fyzike klud konecne,ze?

zuzic

lleilla vdaka:) vies u mna je problem ze ked mam naladu na hudbu musim rozumiet slovam a jazyky mi moc nejdu takze mi ostavaju len slovenske a ceske:) vacsinou su neni dobre ale niekedy sa daju...inokedy hocico:)
ako sa mas?

zuzic_

aj ja pocuvam hudbu tak:)
vies pisala som jazykove testy na skole a cakam v ktorej triede budem zaradena teda s akymi ludmi...vies chcela by som byt s jednym chalanom preto tak cakam:)