Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

katalinka

no tééééda.... tak majú aj oni absenciu..A čo sa týka tých promócii je to jeden z tých krokov v živote, ktoré si treba užiť do poslednej sekundy....
blahoželám....

ojka

no že celé BC študium zakončím promociami za pochodu pekného počasia (: no denza i datelinku, vlastne i ostatných, som tu už dosť dlho na dlhší pokec nezastihla, tak ti neviem, ale dúfam, že je u nich všetko v poriadku (:

katalinka

ako myslíš... žepekne zakončíš???
krpaňa mala soplíky tak je doma s krsnou... už nech má aspoň takých 15 a sladkú pubertu... bude sranda... už teraz nám dáva riadne "kapky"
ojka a ako skončil denz s tou operáciou??? a čo datelinka,ešte tak často ponocuje???

katalinka

ako myslíš... žepekne zakončíš???
krpaňa mala soplíky tak je doma s krsnou... už nech má aspoň takých 15 a sladkú pubertu... bude sranda... už teraz nám dáva riadne "kapky"
ojka a ako skončil denz s tou operáciou??? a čo datelinka,ešte tak často ponocuje???

ojka

katalinka, to som rada, že poslúchaju (: aj zdravé su? dúfam, že hej (: no ja ich mám v stredu, dúfam, že aj počasie nám vyjde, nech to tu pekne zakončím (:

katalinka

ahoj ojka...
ďakujem za opýtanie, nie je to až také zlé... deťúrence poslúchajú... inak všetko po "starom".Tešíš sa na promócie???

katalinka

ahoj ojka...
ďakujem za opýtanie, nie je to až také zlé... deťúrence poslúchajú... inak všetko po "starom".Tešíš sa na promócie???