Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nastatie z tejto strany je balkon zastavany. ja to urcite oznamim majitelovi. nech vie.
aj ste prisli na to, ze co to bola za tekutina?
no nam tiez ogrcali vsetko a prepalili...potom vselico zhadzovali naschval rano na balkone flase porozbijane atd...zabit ich...a ta diskoteka no a uprostred noci ze co to na mna kvapka kukam rovno zo stropu ta tekutina a po stenach...znehodnotilo nam to par veci v byte...hlavne si to nenechaj. drzim palce:)
pekne. postrielat to. :) aj títo su nad nami. a spolubyvajuci vravel, ze uz mal uteraky prepalene od cigariet. ja tu byvam v podnajme, takze si myslim, ze majitel by bol schopny nam to dat zaplatit. :(
nabuduce volaj policiu. my sme volali a polisi si na nich ani netrufli boli dos...ogrcali nam okna, bolto byt nad nami a neskor sa tvarili ze prerabaju byt pricom nam v izbe zacala tiiect nejaka tekutina a mala som cele steny v izbe cierne pramene...sme museli cele malovat
ahojte. nieco po 2.30 hod. prestali. nastastie. Som bola oblecena, ze tam idem zazvonit. uz som tam raz bola, ale to bol biely den, strasne basy naplno az sa cely barak triasol. Vtedy to sice stisil, ale o par dni to bolo ako predtym. Kedze boli teraz riadne pod parou, tak som sa aj bala. Som si ista, ze by ma niekam poslali. Nikdy nevies co takemu dnesnemu pubertakovi vskrsne v hlave. Takze oboznamim majitela tohto bytu s tym, ze ak sa to bude opakovat, tak volam policiu. Uz mi tu raz vravel spolubyvajuci, ze s nimi su problemy. Oni aj ked vytacaju cez skype, tak je to pocut. hrozne. ..
wyx tak si im mala ist rozbit hubu
wyx aj ste im tam boli skúsiť zaklopkať, že rušia nočný kľud? či ako ste to nakoniec vyriešili?
ale to je už tak, deti majú prázdniny, už sa to začína.....
cafte, uz dve hodiny pocuvam zhora pubertakov ako maju ozranparty a vrieskaju pri dunivej neviem co, ale hudba to neni.. rozmyslam, ze zavolam policajtov na nich.
idem ma z toho slahnut... chceeeem spááááát... :o(
Ahojte priatelia, ja Vam prajem pekny vecer, ...