Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no hej zlavy na bus a ako preukazku potrebujem este jeden priamo na skole pre nejake administrativne veci aby mi vydali nejake papiere neviem ani co...
no poctivo:D este som nezacala:D ale zacnem teraz:)
mala som vytipovane ale mali len velke cisla:) takze idem skor tak popozerat:) ale viem asi ake chcem len neviem kde ich najdem zatial:D
studentsky preukaz? to myslíš ako kartičku a autobusy a tak? Takže poctivo sa aj "učievaš"? či to len chceš a ked je nálada?
a už máš aj nejaké vytipované tie rifle? (:
ujha...sproste teda:(
je to hovadina...ja som videla len jednu cast ta co teraz ide v kinach preto ze na tom vsetci frcia ale je to kravina neznasam sci fi:D
dnes mam este taky volny den zajtra pojdem vybavovat preukaz studentsky a tieto hovadiny a pojdem si kupit rifle tiez takze budem v meste doobeda...dnes sa nieco naucim z tej chemie a anglictiny, trosku si zaluby posplnam ak sa bude dat pocvicim a pojdem skor spat:D
lenže ja môžem isť v poslednej dobe aj skôr, aj neskôr spať, a nejak v tom rozdiel nevidí, nedá sa jednoducho.... (; a síce neviem ako sa cíti človek po opici, ale mám veru zvláštne stavy ((((-: spolu s riadnym bolehlavom....
zuzic, ja som tie filmy ešte vobec nevidela, všetci na tom dnes frčia, ale mna to nejak netahá, to je asi len vec vkusu (:
a čo plány na dnes?
ojka no dobre sme:) tak uz sa snaz skor nie ze ta to moc unavi:( kamoska ked nespavala dost si z toho narobila problemy:((
ja som tiez okolo piatej:) do polnoci som pozerala twilight zatmenie- hovadina jak som si myslela:) a potom sa mi zas nechcelo spat, susedov pes chudak knucal stale a rano ked osm zaspala ma brat zobudil lebo cestoval a uz som nezaspala zas:)
ten link by som hodila mjamik urcite by ju potesil:D by si mohla raz akupunkturou vyliecit mozog:P
zuzic, ja som tentokrát zaspala až niečo po štvrtej, neviem, čo sa to so mnou zasa deje, zachvíľu budem chodiť ako zombik ((((-:
ojka:) zas som vobec skoro nespala:D ale kvoli inemu zas...
inac nakoniec to tu prehrmelo a ani nebola poriadna burka:)
well.....
ako prvá mi tam padla do oka akupunktúra ((((-:
hm, to by chcelo dlhodobejšie ochladenie, aby si mal aj vnútri tak chladnejšie a toho sa veru tak v najbližších dnoch nedočkáš (-:O