Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no máme, mám (((((-: tento svet je plný prekvapení (;
no pokial viem, tak príspevky môže mazať len admin, my s tým nič nezmôžeme.... čo si vyparatila? (;
niekam k moru by ste chceli?
Uhmm... ja sa nechystam nikam /ako vzdy, povzdych/, ale buduci rok by som chcela ist s priatelom uz niekam konecne na dovolenku, ked si nasporime...zrovna som si kukala destinacie...inak chora som, ze uz teraz pozeram, ze? :D hlavne ked to nevyjde... :-/ no niekam urcite pojdeme, uz musime :)).
Ojka, tuto na zdravi sa nedaju samovolne mazat moje vlastne prispevky, ze? Spravne viem?
Mate rolu?? Co sa ja nedozviem...MAS PRIATELA? CO SA JA NEDOZVIEM :DDD...
tak zatial som len doma, doma niečo treba pomôcť, na roli..... ale padla mi brigáda, tak ja neviem čo budem.... a v auguste odchádzam za priatelom na pár dní, tak to bude taká moja dovolenka (-:O
a ty máš aké plány na leto?
ojka..mne uz to chatovanie s vami riadne chyba :(, takze my dve prinajmensom isto pokecame :). zuzic uz asi isla buvat...
mam sa dobre :) a ty? Co robis cez prazdniny? Ides niekam na dovolenku?
dobrá vila (: to ty takto? panak do jednej, panák do druhej? (((-:
nooo, veru tu je tichúčko, neviem kam sa podeli, ale tak ak sa majú dobre, užívaju si leto a prázdniny s detmi a dobre spávajú, tak som veľmi rada (:
a tebe sa ako darí? niečo nové ?
Caute, no baby, tu je nejako zakazdym v poslednom case mlkvo od nasich stalic...
Fakt by ma zaujimalo, kam sa podeli...
zuzic - ja som ti zabudla reagovat este na tu alergiu...s tou poslednou vetou v tej odpovedi si zahviezdila :D, mas dobry zmysel pre humor :))...
A inac neviem, cim by sme tu nasu alergiu vyhnali... mozno nejakymi panakmi :D ale na to ty este musis dorast :)) O:) :D...
zuzic, ja ťa obdivujem už len preto, že sa dobrovolne vyberieš na nákupy,.... ja vždy, len keď už musím (-:O
no hej vlastne aj take:)
ani nie odhodlanie...skor tvrdohlavost:) ked som si to zaumienila tak musim co uz so mnou...
tie bezne 36-38...sa najrychlejsie minu:) ale zas teraz nosievam vela sukne takze az tak neponahla:) ale minule som si bola kupit rifle a zas som si kupila strasne peknu koselu;) teraz sa uz nemozem pozerat po nicom inom lebo zas nekupim rifle:D
hej, hej, to poznám, treba aj na administratívne veci, do knižnice a tak (:
nooo, hlavne, že máš odhodlanie, s ním to ide oveľa ľahšie....
mali len veľké čísla? a ty kolkatky nosíš nohavice? (: niečo sa hádam najde....