Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

no máme, mám (((((-: tento svet je plný prekvapení (;
no pokial viem, tak príspevky môže mazať len admin, my s tým nič nezmôžeme.... čo si vyparatila? (;
niekam k moru by ste chceli?

dobra vila

Uhmm... ja sa nechystam nikam /ako vzdy, povzdych/, ale buduci rok by som chcela ist s priatelom uz niekam konecne na dovolenku, ked si nasporime...zrovna som si kukala destinacie...inak chora som, ze uz teraz pozeram, ze? :D hlavne ked to nevyjde... :-/ no niekam urcite pojdeme, uz musime :)).
Ojka, tuto na zdravi sa nedaju samovolne mazat moje vlastne prispevky, ze? Spravne viem?

ojka

tak zatial som len doma, doma niečo treba pomôcť, na roli..... ale padla mi brigáda, tak ja neviem čo budem.... a v auguste odchádzam za priatelom na pár dní, tak to bude taká moja dovolenka (-:O
a ty máš aké plány na leto?

dobra vila

ojka..mne uz to chatovanie s vami riadne chyba :(, takze my dve prinajmensom isto pokecame :). zuzic uz asi isla buvat...
mam sa dobre :) a ty? Co robis cez prazdniny? Ides niekam na dovolenku?

ojka

dobrá vila (: to ty takto? panak do jednej, panák do druhej? (((-:
nooo, veru tu je tichúčko, neviem kam sa podeli, ale tak ak sa majú dobre, užívaju si leto a prázdniny s detmi a dobre spávajú, tak som veľmi rada (:
a tebe sa ako darí? niečo nové ?

dobra vila

Caute, no baby, tu je nejako zakazdym v poslednom case mlkvo od nasich stalic...
Fakt by ma zaujimalo, kam sa podeli...
zuzic - ja som ti zabudla reagovat este na tu alergiu...s tou poslednou vetou v tej odpovedi si zahviezdila :D, mas dobry zmysel pre humor :))...
A inac neviem, cim by sme tu nasu alergiu vyhnali... mozno nejakymi panakmi :D ale na to ty este musis dorast :)) O:) :D...

ojka

zuzic, ja ťa obdivujem už len preto, že sa dobrovolne vyberieš na nákupy,.... ja vždy, len keď už musím (-:O

zuzic_

no hej vlastne aj take:)
ani nie odhodlanie...skor tvrdohlavost:) ked som si to zaumienila tak musim co uz so mnou...
tie bezne 36-38...sa najrychlejsie minu:) ale zas teraz nosievam vela sukne takze az tak neponahla:) ale minule som si bola kupit rifle a zas som si kupila strasne peknu koselu;) teraz sa uz nemozem pozerat po nicom inom lebo zas nekupim rifle:D

ojka

hej, hej, to poznám, treba aj na administratívne veci, do knižnice a tak (:
nooo, hlavne, že máš odhodlanie, s ním to ide oveľa ľahšie....
mali len veľké čísla? a ty kolkatky nosíš nohavice? (: niečo sa hádam najde....