Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
www.shmu.sk
víkend má byť ukážkový.... až moc horúci by som povedala, aké máte plány? (:
www.youtube.com
lucie bílá - most přes minulost
(:
pekný večer všetkým prajem
ahojte (:
zuzic, no tak kamaratka bude musieť bud prehodnotit oblubenosť farieb, alebo prehodnotiť nový šatník (((-:O
dobrá víla, no tak moc sa zasa v tých lastoch nevyznám, ale ked sa kupujú predom, viem, že aj letenky su o dost lacnejšie, takže rezervácie sa oplatia....a takisto tie pravé "lasty" bývaju o niečo lacnejšie ako klasické dovolenkové zájazdy cez sezonu, .... takže aktuálne informácie treba popýtať u tej milej tety v cestovke, aj to na tie študentské zlavy, lebo s tým som sa nejak nestretla, neviem, netvrdím, že to nie je možné.... (:
umrem:DD kamaratka neznasa ruzovu ale strasne ju nenavidi...a dnes jej do pracky s bielym spadla cervena ponozka:DD chudatko:DD
inac dobra vila este som nespala;)
Bru noc ojka :), nicim neruseny spanok, a hlavne lahko zaspi :))
no na moj vkus to je asi kapanek skoro,ale uz som skoro 2 noci prebdela,skusim to zmenit,snad sa podari a tato noc bude plodna (:
bru noc vsetkym ne/spachtosom,este sa mozno nakoniec aj stavim (:
ojka, inac ty mas v tych last minute-och jasno?? Ja nikdy neviem, co sa viac oplati -ci taky lastminute, alebo si to rezervovat uz nejako predcasne - trebars v zime /februar, povedzme/... akoze ja som z toho vazne lamka :D. A pocula si o niecom takom, ze studenti maju zlavu?? Eh, asi sa nepytam tieto veci na spravnom mieste a spravnej osoby... :DDD to si necham pre tetusku v cestovke potom :P :)
no to su teraz v cestovkach riadne podvody,cosi nehorazne.Ale dufam,ze vy na take cosi nenatrafite.Prajem vam to (: mozno vam vyjde aj nejaky seriozny last minute...
Aha... no, nevyparatila nic, len ja som prihlasena na kazdy computer, ktory pouzivam automaticky, t.j ze nemusim zadavat svoje heslo a login, ale som automaticky "dobra vila" a krstna mi odoslala svoj prispevok na zdravie podo mnou... tak to teraz vyzera vselijako, ked tam pise aj o svojom 20 niekoko rocnom manzelstve pod mojim nickom, ale budiš... ti co ma poznaju sa asi dovtipia, ze je to nejaky omyl..hm...necham tak, co uz...
Ojka, ano, najlepsie niekam k moru :), pocas letnej sezony, mozno august/september za rok... bolo by to velmi peckove...ja by som strasne chcela von z europy, nieco ako turecko, egypt, ci tunis...ale niekedy si iba tak z nudy citam recenzie a clovek sa docita vsetkeho...takze asi pred vyberom destinacie a hotela si to riadne overim :P.