Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
fíha, tak to bratia maju doma dobrú kuchárku (:
takze jeden taky tvarohovy struhany, broskynovy klasicky s olejovym cestom a zelatinou, a tie stare dobre kokosove gulky s ceresnami:)
zuzic a čo to bolo za koláče? urob chute aj tu nám (;
:)
ojka nie nenasla som take co by boli fajn;) ja si rifle tazko kupujem bud su staromodne alebo moc moderne a ja musim mat presne take ake si predstavujem:P teraz som bola len v drogerke naskok...
no ale ma strasne chytilo pecenie heh:P mam bratov doma ma aspon kto pojest:) super dnes dva pecene, jeden nepeceny zakusok kebyze netresnem pecem aj do rana tak ma to chytilo:)
zuzic, tak ako bolo na nákupoch? tie rifle si si vtedy kupila? (:
ake zlatunke:) www.youtube.com
ojka viem aky je to pocit a nepaci sa mi:) som rada ze amm sukromie no chyba mi nemam sa s kym porozpravat vies je je moj super kamos:) s druhym bratom si tak nikdy nerozumela...takze mi dost chyba uz teraz ked je nadlhsie prec nie este potom...na fejku elektrotechniku
no idem ja trochu nakupovat:)
zuzic, to si zvykneš, je to božsky pocit, ked maš konečne klud, pokoj, chvíľu priestor len pre seba a potom ked sa vráti, tak si budete vzácnejší (: a na akú ide do BA?
tak zas vobec tak daleko:D ba- nr:) obaja su na internate len ona na stredoskolskom on na vyske...a ja uz zostavam jedinacik sama doma to si nezvyknem nikdy:)