Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

zuzic_

deti moje:)
slunce seno bolo toto leto:D len ja osobne nemam rada tento druh humoru takze som to nepozerala ale viem ze bolo:)
ojka jj znamienko:) a co sa mi teraz moze stat nevies?
u nas v noci hrmelo blyskalo zas som celu noc sedela na okne:D ale ani kvapka nesprchla:( no aspon fukal vietor:)

lost

zuzic_
jo, uz mi preskocilo, asi tak zaciatkom tyzdna to zacalo prepukat do posledneho stadia :D

ojka
tak tiez som si neni isty :)
TV som toto let ovidel asi tak 5 minut :D
ale tusim som pocul tu zvucku.. len neviem ci naozaj toto leto alebo minule/buduce :D

dnes bolo do takej 03:00 taka burka, ale napriek tomu aj take horko, ze sa nedalo spat :D

ojka

ahojte,...
zuzic, šošovičku ako malé znamienko? tak tomu ver, že sa to nemá !!!
dnes som sa rozhodla znovu zasa opäť, že idem bojovať (((-: konečne by sa už patrilo riadne vyspať... a teraz v noci by sa mi ešte hodila taká búúúročka, och, ako fajne by bolo (:
lost, slnce seno chodievalo každé leto v tv, toto leto už bolo? vôbec nemám prehľad (:

zuzic_

lost:D ti uz preskakuje z tepla?:D
ojka krasny den:) u mna sa zacal strasne:D zas som celu noc nespala ale o druhej som bola v okne a celkom zaujimave veci sa dozvies tak v noci:) inac neviete niekto...ked si odskrabnete sosovicku stane sa nieco? len niekde osm to pocula ze sa to nema...

lost

Skoda ze som to nikde nenasiel, teraz by sa hodilo take video z toho Slunce Seno ze páááápapápa papapapapáá :D