Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
deti moje:)
slunce seno bolo toto leto:D len ja osobne nemam rada tento druh humoru takze som to nepozerala ale viem ze bolo:)
ojka jj znamienko:) a co sa mi teraz moze stat nevies?
u nas v noci hrmelo blyskalo zas som celu noc sedela na okne:D ale ani kvapka nesprchla:( no aspon fukal vietor:)
lost, u nás bol pokus o búrku včera, no nič z toho nebolo, možno padlo na zem len z 10 kvapiek.....
zuzic_
jo, uz mi preskocilo, asi tak zaciatkom tyzdna to zacalo prepukat do posledneho stadia :D
ojka
tak tiez som si neni isty :)
TV som toto let ovidel asi tak 5 minut :D
ale tusim som pocul tu zvucku.. len neviem ci naozaj toto leto alebo minule/buduce :D
dnes bolo do takej 03:00 taka burka, ale napriek tomu aj take horko, ze sa nedalo spat :D
ahojte,...
zuzic, šošovičku ako malé znamienko? tak tomu ver, že sa to nemá !!!
dnes som sa rozhodla znovu zasa opäť, že idem bojovať (((-: konečne by sa už patrilo riadne vyspať... a teraz v noci by sa mi ešte hodila taká búúúročka, och, ako fajne by bolo (:
lost, slnce seno chodievalo každé leto v tv, toto leto už bolo? vôbec nemám prehľad (:
lost:D ti uz preskakuje z tepla?:D
ojka krasny den:) u mna sa zacal strasne:D zas som celu noc nespala ale o druhej som bola v okne a celkom zaujimave veci sa dozvies tak v noci:) inac neviete niekto...ked si odskrabnete sosovicku stane sa nieco? len niekde osm to pocula ze sa to nema...
a už sa to začína, ... ďalší krásny letný i keď horúci deň (: slniečkovské ráno všetkým prajem (:
lost zlaty:D no hned sa lepsie citim:D