Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lleilla, no mňa opáli aj ked chytím doma do ruky hrable či motyku (: stihla som sa stretnuť s pár známymi, čo som ich mesiace nevidela, sem tam zabehnem k nejakému lekárovi, a v auguste sa chystám na týžden k priatelovi, tak sa teším (: bude oddych, v horách (:
Ahoj ojka,juj prepac,ja som doma zrusila net,ved cez skolu to dozeniem :),tak len ked som u priatela,tak sem kuknem-uteka to,za mnou dva tyzdne na nasej chate s rodicmi,teraz som v Ba a v piatok ideme na dovolenku,ale uz teraz som sa stihla spalit,tak len "ojkam" :P.August uz bude pracovny,ale tesim sa.A co ty?Prazdninujes,lenosis a oddychujes?
lleilla, ty potvorka, no resty tu majú viacerí ((((-: katalinka, datelinka atd. sa tu už veru dlho neukázali, asi na poriadok riadne prazdninujú..... no a u mna klasika, sem tam si tu ešte sama ponocujem (-:O a čo ty? plány na leto? (:
pekný deň všetkým ...(:
Zuzanka, dobru noc, ja som bola v robote od 18.00 do 21.00, ... raz to vsetko vyrozpravam, co sa robi, pride cas, ale co ma tesi moj problem skonci presne poslednym dnom augusta, vtedy odchadza domov moja spolubyvajuca premilovana, ...
ja idem piect akurat...a potom sa prinutim vypit marhulovy dzus co som denzovi slubila...a potom osprchovat a asi podjem spat zajtra skor vstavam:) takze dobru noc:)
... teraz som prisla Zuzanka, ... z prace na vecer, ano Teba to tiez minie, ...
tak aj teraz? si v praci ci ako? fuha:( no bdue lepsie...ked budu tie traktori padat...verim ze aj ja sa pomedzi ne nejak vykluckujem;)
... ano Zuzanka, mam sa dobre, vrie to okolo mna aj teraz, ale aj ked budu traktory a tanky dokopy na tuto nasu Zem padat, mna to minie, ...
ano tak aj mna:)..akutne v poriadku a chronickejsie konecne raz pojdem riesit..bude vsstko fajn...urcite zvladnes. drzim palce. a inak sa mas dobre?:)