Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
... ja nestaviam na nestasti druhych, ... ja prijimam Vesmirnu silu, tak neuverne to citim celou bytostou, a to ma neskutocne tesi, to je neuveritelny pocit, ... prajem toto kazdemu zazit prezit, pre tieto pocity sa oplati zit, toto je neuveritelne, nenachadzam slova, ... som jednoducho stastna, ... ja Ti Vsmir dobry dakujem z celeho srdca za toto vsetko, dakujem Ti y celeho srdca, ...
tak ja som teraz velmi stastna ze si ty konecne stastna:)) a kric len to vykric je to uzasne:)
Zuzanka
moja radost je neuveritelna, to je uzasne, spravodlivost ide pomalicky, ale ide, som stastna, som neuveritelne stastna, ja soim stastna, vykricim to do celeho sveta, ...
Ojka, ako velmi sa tesim neskutocne, to je neuveritelne, to je neskutocne, spravodlivost niekoho dostihla, ... ja dycham, velmi som stastna, ...
tak nevies si predstavit ako ma to tesi:) len tak dalej drzim palce maj sa krasne
ahoj Tak, teším sa z tvojej dobrej nálady, čože ťa tak dnes potešilo? (:
Ludkovia moji dobrulinki, vsetky dvere sa mi otvorili dokoran, Vesmir spravodlivy ja Ti dakujem z celeho srdca, ...
Ludkovia dobri, ako sa mate, ...
www.youtube.com
krásny zvyšok večera prajem (:
www.youtube.com
krásne smutná pieseň (: