Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Takže Blaváci sa zišli :))) No to je veru náhodička:)
Môžem zrovna prihodiť fotokópiu občianskeho :D
ojka:)
kludne mozes ,,mojko" :)))
To si nepopletiem s nikym :P :))
Ale ......zaujima ma coby si vymyslela :)) Cize sa necham prekvapit ;)))
Ojka.....stilnox:)Ten je urceny priamo na spanok ;)
Denniska:) Tak a teraz nam pekne povies,ze kolko mas rokov a.... ;) Meno,priezvisko,ulica,cislo domu,smerove cislo,mesto,rodne cislo,vyska,vaha,farba oci,farba vlasov,zaujmi,nezaujmi:)))
Ojka, Well, vy ste tiez z BA?:)
denniska, na HA zasa chodila moja mladšia sestra.... a na OA staršia. A tak som zakotvila i ja tam. Eh, ďalšia Bratislavčanka, no je toto možné? ((((-:
Tú hotelovú máme spoločnú:)) Dlhé roky som chcela ísť na hotelovú akadémiu, na nakoniec som sa rozhodla pre obchodnú. V akom meste? Bratislava:)
well, tak na jej vek priskoro a na môj nie? :D
denniska, ale joj, tebe sa nepáčilo na OA? ja by som ju zasa nemenila za nič iného, možno akurat tak za hotelovu. A ak smiem byť zvedava, v akom meste?
Well, veru priskoro, priskoro. Neviem kde nastal ten zlom, doteraz som nemala problémy zo spaním. Mňa chytá spánok vždy nad ránom, v čase, keď mi zazvoní budík :D
well, no ja si na motýlika budem musieť ešte stále počkať, ešte stále ma to ponocovanie drží (-:O tak cukríček, jo? a dobry je aspon? to máš na tú chrbticu? hmmm, tak mojko, jo? heh, tak to si asi nechchaj pre manželku (-:O ale ja ti ešte všeliak poviem, uvidíš.... (:
denniska, prepáč, to prekrťovanie, to bolo na wella (: teba som sa chcela spýtať, že čo za strednú školu si mala (;