Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
aký krásny slnečný deň (:
deň ako stvorený na kopanie zemiakov (:
ako víkendujete vy?
datelinka, tak teda šup šup, nech sa ten bolehlav neobjaví (: krásne sny ti prajem a prídi nás tu ešte niekedy kuknuť (: papa
ojka, aj ja už pôjdem, dať sa do poriadku a zaraz do teplej postieľky :-) nech ma zas hlava nebolí :-)) už som vynašla liek, tak nech ho aj aplikujem :-)
dobrú nôcku, pa :-)
no tak sa bacni to tej postele, ale neublíž si (; krásne a ničím nerušené (maximálne príjemne maccou) sny ti želám (; a ukáž sa ešte niekedy...
denz, nooo, ja som taka zimomriava, ked je zima :D ale tak, ide o to, že teraz mam izbe otočenú opačným smerom ako som mavala, to znamená, že mi svieti do izby len doobeda také slabúnke slnko a potom nič a ja jednoducho teplučko rada (-:O
och, ty trdlo, tak to si rychlo odblokuj ((((-: už si možno prišiel o tolko srandy a krásnych pôšt, ajajajaj (;
no nic:) Pre dnesok dobru nocku vam ;)Stilnox zacal ucinkovat :P:))
datelinka:P Nieco na tom bude :D Do kelu!!Ja som v mailoch zablokoval prijmanie posty :)) Musim to napravit:P:))
Ako prcek? ;)
:)No prave dnes rano mi dala znova ban len tak pre nic.Inde hadky a nic sa nedeje a co uz:)
No......na juhu nekuria ;) Je momentalne v celku teplo:) Ty si taky teplomil?:)
:-)) back, presne toto sme si robili na základnej škole. keď sme sa do niekoho "buchli" (či ako sa tomu hovorí, nejako mi vypadol už takýto slang), tak sme mu robili naprieky. zaujímavý spôsob dvorenia v maccinom prípade. však iste vidí tvoju prihlasovaciu mailovú adresu, tak by ti mohla priamo vyjadriť svoje city mailom, ale asi sa ostýcha :-)
Och, ty naša láska, a v tomto prezlečení som ťa tu ešte nezaregistrovala, ty sa teda riadne snažíš (; akurát ťa spomíname, nečkalo sa ti? (-:O
O pár dní sa chystám na juh, inak, otázka do plena, neviete, či sa už po bytovkách, panelákoch a internátoch už kúri? (-:O nebola by som proti,keby ma privítal trošku teplý radiátor.